Piłam dzień przed transferem i chyba z 3 dni po transferze bo na tyle starczyło mi składnikówDziękuję, ile wcześniej najlepiej zacząć przyjmować ten napój cudów? I jak długo Haha matko czuję się już powoli jak jakaś wiedźma w tym wszystkim![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Piłam dzień przed transferem i chyba z 3 dni po transferze bo na tyle starczyło mi składnikówDziękuję, ile wcześniej najlepiej zacząć przyjmować ten napój cudów? I jak długo Haha matko czuję się już powoli jak jakaś wiedźma w tym wszystkim![]()
No i pięknieNareszcie są
Beta 6dpt 40,5
Prog 18,7
Dlatego identycznie wybarwiają nam się testyNareszcie są
Beta 6dpt 40,5
Prog 18,7
SuperNareszcie są
Beta 6dpt 40,5
Prog 18,7
W piątek mam dzień weryfikacji z kliniki, zobaczymy czy lekarka później będzie kazała jeszcze raz. Ale nie chcę robić tak jak po pierwszym transferze ze będę biegać długo co dwa dni bo wtedy już nie mieli gdzie się wkłuwać
Pierwszy transfer był udany?W piątek mam dzień weryfikacji z kliniki, zobaczymy czy lekarka później będzie kazała jeszcze raz. Ale nie chcę robić tak jak po pierwszym transferze ze będę biegać długo co dwa dni bo wtedy już nie mieli gdzie się wkłuwać![]()
superNareszcie są
Beta 6dpt 40,5
Prog 18,7
Tak. Ma 11 miesięcyPierwszy transfer był udany?![]()