amusedxxx
Moderator
to można zakładać że dopiero po odstawieniu dostaniesz, ale lepiej bądź gotowa na wcześniejszy rozwój sytuacjiNo właśnie mam duphaston 2x1 przez 10 dni.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to można zakładać że dopiero po odstawieniu dostaniesz, ale lepiej bądź gotowa na wcześniejszy rozwój sytuacjiNo właśnie mam duphaston 2x1 przez 10 dni.
Ja 5 dni przedDziewczyny ile dni przed transferem miałyście zalecony progesteron dopochwowo?
tyle ilu dniowy zarodek czyli u mnie 5Dziewczyny ile dni przed transferem miałyście zalecony progesteron dopochwowo?
Ja miałam na naturalnym cyklu transfer. Ovitrelle we wtorek i progesteron od piątku. Transfer we wtorek. Czyli jakby 4/5 dni przed transferem zaczęłam brać proga.Dziewczyny ile dni przed transferem miałyście zalecony progesteron dopochwowo?
Ja na sztucznym 5Dziewczyny ile dni przed transferem miałyście zalecony progesteron dopochwowo?
W klinikach jak się robi to tez jest szybko zazwyczaj. U mnie był po godzinie.A nas razem z Tobą. Ja robiłam betę w szpitalu medicoveru, bo oni mają swoje laboratorium i wyniki do 2h od pobrania. To było fajne.