raisonnablement
Fanka BB :)
Piele
Pielęgniarka mówiła, że się zdarzyło, a lekarz, że jeszcze nie hahajaka była odpowiedź?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pielęgniarka mówiła, że się zdarzyło, a lekarz, że jeszcze nie hahajaka była odpowiedź?![]()
U mnie butter chicken i garlic naan, pierwsze danie kropkazamiast fryteczek z Maca wjechał kurczak z trawą cytrynową![]()
Ja nie dostałam zdjęcia zarodkaTak i zdjęcie samego zarodka![]()
Chyba dwujajowe to genetyka i wynika z tendencji do hiperstymulacji, a jednojajowe to zwykły przypadek. Ja mam siostry bliźniaczki dwujajowe, a ja niepłodnaProszę mnie nie straszyćmama moja z bliźniąt
ale ktoś jej kiedyś tłumaczył że jeśli genetycznie miały by być bliźniaki to pojdzie po stronie brata. Ja się na tym nie znam.
Jutro idę na hinduskie, już się nie mogę doczekaćU mnie butter chicken i garlic naan, pierwsze danie kropka![]()
Nie wiem jak u nas w rodzinie. Byle zdrowe. Przy pierwszej ciąży bałabym się dużo bardziej..Chyba dwujajowe to genetyka i wynika z tendencji do hiperstymulacji, a jednojajowe to zwykły przypadek. Ja mam siostry bliźniaczki dwujajowe, a ja niepłodnaw mamę ewidentnie nie poszłam
![]()
ja też tak schodzęmiałam zalecenie brać do ok 11 tygodnia więc jak minęło 8 to zeszłam na 2 tabletki dziennie później około 10 tyg na jedną tabletkę i skoczyłam brać już w sobotę jak było 12 tyg
Na czteryKciuki mocno zaciśnięte! Czekamy na dwie krechy za kilka dni!!!
Ja mam tyłozgięcie a i tak musiałam mieć pełny pęcherzChyba, że ktoś ma tyłozgięcie to nie karzą aż tak katować człowieka na pełen pęcherz![]()
Super!! Mocne kciukiDobra ja już z kropkiem jestem razem, oby już na zawsze ! Taki miałam pełny pęcherz, że zapytałam lekarza czy ktoś go kiedyś osikał podczas transferu![]()