NataliaNatka
Fanka BB :)
Najlepiej <3 Ktoś też myśli, że jeszcze w tym miesiącu albo w grudniu się załapie na transfer?To może rzeczywiście przyjdzie po odstawieniu leków. Testowanie w Mikołaja też brzmi dobrze![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Najlepiej <3 Ktoś też myśli, że jeszcze w tym miesiącu albo w grudniu się załapie na transfer?To może rzeczywiście przyjdzie po odstawieniu leków. Testowanie w Mikołaja też brzmi dobrze![]()
Super! Niech spokojnie i równo rosną, a czy transfer będzie świeży, czy odroczony, to już sprawa drugorzędna - i tak nie masz na tą sytuację żadnego wpływu, więc nie ma co się zamartwiać tym tematem.Dzięki! Jakieś jajka rosną. Dawkę leków mam dosyć małą, ale to celowo, żeby jednocześnie nie urosło te 30 pęcherzyków, które miałam 2dc w jajnikach przez PCOS.
Lekarz twierdzi, że raczej odroczony transfer, ale jakiś 1% szans jest, że świeży. Choć... Jak tak sobie liczę, to przy wtorkowej punkcji wypada w niedzielęwięc chyba tak czy inaczej odroczony.
Ja się już nastawiam na świąteczne testowanie![]()
Jeśli przyjmujesz primolut, to nie ma się co dziwić, że jeszcze go nie ma - primolut dostarcza progesteron, a co za tym idzie - zazwyczaj zatrzymuje miesiączkę. Powinnaś dostać okres w ciągu 2-3 dni po jego odstawieniuWłaśnie na niego czekam a tu nic, przez 15 dni mam brać Primolut, to może po nim będzie okres. Chyba w tym się nie uda, a jak tak to na styk.... wtedy to byłby prezent na Mikołaja! Cudnie by było!
Malutkie i niebieskieNiee, to takie malutkie tabletki![]()
Nadawaniem „klasy” i ocena zarodka zajmuje się embriolog a nie genetykCzy każdy z genetyków może inaczej interpretować klasę zarodka? U mnie ten jeden jedyny i czeka zamrożony do grudnia... ale ma klasę 3 A A i ona mówi, że jeden ale najlepszy jakościowo a tu inne oznaczenia widzę u Was. No oszaleć można![]()
Zależy czy będziesz szła protokołem sztucznym czy naturalnymU mnie też PCOS, termin odroczony.... pierwszy raz odkąd pamiętam- czekam na okres, żeby rozpocząć przygotowania do transferu.
Ps. Ktoś pamięta co dają za leki na sztucznym transferze właśnie w przygotowaniach do transferu?
JaNajlepiej <3 Ktoś też myśli, że jeszcze w tym miesiącu albo w grudniu się załapie na transfer?
Najlepiej <3 Ktoś też myśli, że jeszcze w tym miesiącu albo w grudniu się załapie na transfer?
Chyba będziesz pierwsza z "oczekujących" czekamy na grube endo i na wiadomościJaaaa , jaaaaaa !
Mam nadzieję że moje Endo będzie odpowiedniej grubości i już w sobotę dowiem się kiedy transferujemy
Czuje już to lekkie podniecenie![]()