raisonnablement
Fanka BB :)
Ale właśnie jak sikałaś w ciągu nocy to to stężenie jest niższe, więc tym się nie martw!No moja taka ciemna nie jest, ale cóż no mam nadzieję że będzie dobrze i że to wina mojego niecierpliwego pęcherza![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale właśnie jak sikałaś w ciągu nocy to to stężenie jest niższe, więc tym się nie martw!No moja taka ciemna nie jest, ale cóż no mam nadzieję że będzie dobrze i że to wina mojego niecierpliwego pęcherza![]()
Dobrze mówisz.Ale właśnie jak sikałaś w ciągu nocy to to stężenie jest niższe, więc tym się nie martw!
PowodzeniaMy za trochę zbieramy się na punkcje. I tak mam ochotę na kawę, a tu nie wolno
I pada pierwszy śnieg w tym roku, może to dobry znak dla moich![]()
Trzymam mocno kciuki <3My za trochę zbieramy się na punkcje. I tak mam ochotę na kawę, a tu nie wolno
Tak tak ja korpo, właśnie odkąd zrobiłam test to nie piłam, bo się naczytałam, że te najnowsze badania mówią, żeby ograniczyć całkiem i mąż mi ma zamówić bezkofeinowaDobrze mówisz.
Jak pracujesz koło Bonarkiz donyslam że korpo. Jak z kawa? Odrzuca Cię czy nie? Mnie ciągnęło do kawy... do tego stopnia że ograniczałam do dwóch dziennie plus bekofeinowe...
Powodzenia, dawaj znać poMy za trochę zbieramy się na punkcje. I tak mam ochotę na kawę, a tu nie wolno
Ja nie czytam takich badanTak tak ja korpo, właśnie odkąd zrobiłam test to nie piłam, bo się naczytałam, że te najnowsze badania mówią, żeby ograniczyć całkiem i mąż mi ma zamówić bezkofeinowaa właśnie ochotę straszną mam na kawę
Trzymam kciukiMy za trochę zbieramy się na punkcje. I tak mam ochotę na kawę, a tu nie wolno
Do 90 mg kofeiny można a koleżance co teraz była w ciazy lekarz mówił że jak tylko nie odpycha to pić. Ja piłam dwie filiznaki i dziecku nic nie jest. Zdrowe i przenoszoneTak tak ja korpo, właśnie odkąd zrobiłam test to nie piłam, bo się naczytałam, że te najnowsze badania mówią, żeby ograniczyć całkiem i mąż mi ma zamówić bezkofeinowaa właśnie ochotę straszną mam na kawę