Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
Jakoś te rzeczy do picia nie dla mnie.Mała dawka, lepiej zainwestować w ten fertistim. Bo tu byś musiała wziąć chyba trzy tabletki, żeby była fajna dawka
Wolę tabletki niż do picia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakoś te rzeczy do picia nie dla mnie.Mała dawka, lepiej zainwestować w ten fertistim. Bo tu byś musiała wziąć chyba trzy tabletki, żeby była fajna dawka
Super!Dziewczyny 8 dpt beta 102,16![]()
no wiadomo, że nie że nigdy żadnego nie wypiłam, bo pewn ie na studiach mi się zdarzyło, ale to sporadyczne przypadkiPrzepraszam za głupie pytanieskąd wiesz jak nigdy nie piłaś
Edit: żarty żartami, oczywiście ja podzielam twoje zdanie, też nie rozumiem fenomenu.
Czy już możemy Cie wykopać do nas na lipcowe mamusie?Dziewczyny 8 dpt beta 102,16![]()
nie wykopać, nie wykopać!Czy już możemy Ci wykopać do nas na lipcowe mamusie?![]()
Chyba nieśmiało będę do was dołączaćCzy już możemy Cie wykopać do nas na lipcowe mamusie?![]()
Chyba w sobotę podjadę do klinikiA w klinice kiedy masz zrobić?
No wiadomo, tu zostaniemy już na zawszenie wykopać, nie wykopać!zapraszam na mamusie, ale niech zostanie z nami też
![]()
Ja czekam do jutra i chyba też tam zawitamChyba nieśmiało będę do was dołączać![]()