Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ciesz się, że nie masz skorpiona, ponoć potrafi być przebrzydłyA ja na 90% bliźniaka urodzę i trochę się dygam, bo to trudny znak i nie do końca kompatybilny ze mnąchociaż moja najlepsza przyjaciółka jest bliźniakiem, ale ona jest takim nietypowym akurat stosunkowo
Jeżu cieszę się bardzo. Ja do tego stopnia nie chciałam skorpiona, ze miałam wstrzymane starania w lutymCiesz się, że nie masz skorpiona, ponoć potrafi być przebrzydły![]()
Mój mąż i teściowa to skorpionyJeżu cieszę się bardzo. Ja do tego stopnia nie chciałam skorpiona, ze miałam wstrzymane starania w lutym![]()
Na skorpiony trzeba mieć swoje sposobyJeżu cieszę się bardzo. Ja do tego stopnia nie chciałam skorpiona, ze miałam wstrzymane starania w lutym![]()
Ja się nigdy nie wgłębiałam w temat za bardzo i nie przywiazuje do tego wagi.Wierzycie w charakterystykę znaków zodiaku? Ja jestem Koziorożcem i w sumie u mnie to się raczej zgadza z cechami.
Dzięki <3 dla mnie też jest to takie niemożliwe, ale myślę, że to się zmieni jak usłyszę bijące serduszko na USG. Wtedy chyba po prostu poczuje, że jestem w ciążyJa trzymam mocno kciukasy za Twoją jutrzejszą Betę![]()
NieWierzycie w charakterystykę znaków zodiaku? Ja jestem Koziorożcem i w sumie u mnie to się raczej zgadza z cechami.
Widać trafiam na ciężkie kalibry do których trzeba znaleźć drogę porozumieniaNiechoć ja jestem skorpionem i idealnie do mnie pasuje, ale znam też dużo osób spod tego znaku i są totalnymi przeciwieństwami.