Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
www.instagram.com
Również trzymam kciuki za wszystkie!No to kreski już całkiem upadną
Dziewczyny trzymam kciuki!![]()
Tak@Motylkowa! pecherzyki ładnie rosną?![]()
Wow super wynik, oby tak dalejTakZa mną już trzy podglądy od rozpoczęcia stymulacji, na ten moment mamy 12 pęcherzyków, mniej więcej takiej samej wielkości. I nareszcie mój ciężko dostępny jajnik wyłonił się zza macicy
W poniedziałek kolejny podgląd i badanie estradiolu i proga i będzie lekarz podejmować decyzję kiedy dokładnie będzie punkcja. To już tak blisko
![]()
Weszłam z ciekawości na te ceny leków przed refundacją i aż sobie siadłam jak zobaczyłam ile kosztuje Elonva 150 jm@LadyCaro to jeszcze możesz dodać w pierwszym wpisie takie przydatne linki:
I tutaj ważna strona (a raczej załączniki na niej). Warto przeczytać wszystkie od deski do deski, bo jest tam odpowiedź na dużo przewijających się pytań.
Oraz niezmiennie polecam wszystkim profil i podcast Naszego Bociana. Regularnie dzielą się bardzo dużą ilością informacji na temat programu:
![]()
Stowarzyszenie Nasz Bocian (@nasz_bocian) • Instagram photos and videos
11K Followers, 713 Following, 1,355 Posts - See Instagram photos and videos from Stowarzyszenie Nasz Bocian (@nasz_bocian)www.instagram.com
I link z przykładowymi cenami refundacji leków do stymulacji:
Stymulacja hormonalna do in vitro – leki i ich refundacja - Klinika Bocian
Stymulacja hormonalna jajników stanowi pierwszy etap leczenia za pomocą in vitro. Stosowane leki mają pobudzić jajniki do wytwarzania pęcherzyków zawierających komórki jajowe, które zostaną następnie wykorzystane do zapłodnienia pozaustrojowego.klinikabocian.pl