daj znać pona 11:30![]()
reklama
raisonnablement
Fanka BB :)
@amusedxxx powodzenia!!
hachette
@amusedxxx powodzenia 
Trzymam kciuki za poniedziałek
na pewno pisałaś, ale zapytam - zdecydowaliście zapłodnić 6 komórek czy wszystkie?
W łódzkim bocianie normalnie pracują w soboty. Ja miałam w sobotę punkcję. Jedynie w niedziele nie robią planowo, ale jak jest sytuacja, że musi być dla dobra pacjentki to otwierają klinikę, przychodzi lekarz, embriolog i położna i robiąA jak z Waszego doświadczenia? Robią transfery w sobotę?
Trzymam kciuki za poniedziałek
U
użytkowniczka 212
Gość
wszystkie@amusedxxx powodzenia
W łódzkim bocianie normalnie pracują w soboty. Ja miałam w sobotę punkcję. Jedynie w niedziele nie robią planowo, ale jak jest sytuacja, że musi być dla dobra pacjentki to otwierają klinikę, przychodzi lekarz, embriolog i położna i robią
Trzymam kciuki za poniedziałekna pewno pisałaś, ale zapytam - zdecydowaliście zapłodnić 6 komórek czy wszystkie?
U
użytkowniczka 212
Gość
Kto pomoże nad interpretacją wyników z Katowic? 
Cześć, ja już po pierwszej wizycie (3dc) przed planowanym transferem. Wyniki progesteronu i estradiolu dobre więc od dziś przyjmuje estrofem i encorton. Przy okazji doktor zleciła jeszcze prolaktynę i wynik pierwszy raz za wysoki. Czekam na informacje co z tym dalej. Mam nadzieje że transfer odbędzie się w terminie. Na ten moment na 21 września mam kolejną kontrolę a jak wszystko dobrze pójdzie to 27 września transfer.
Karolina_123
Dawaj, wspólnymi siłami damy radę zinterpretowaćKto pomoże nad interpretacją wyników z Katowic?![]()
amusedxxx
Moderator
Wszystkie obecneKto pomoże nad interpretacją wyników z Katowic?![]()
reklama
U
użytkowniczka 212
Gość
FMR widzę, że mam napisane, że mam prawidłowy. Część trombofili też, ale nie cała chyba. To wrzucam.Dawaj, wspólnymi siłami damy radę zinterpretować![]()
KIRy
HLAC
Kariotyp mam napisane, że prawidłowy kariotyp żeński, a mąż prawidłowy kariotyp męski.