Nic nie wiadomo dlaczego serduszko przestało bić lekarz mój powiedział ,że prawdopodobnie musiał być płód chory mogę zrobić badania genetyczne ale ja nie chceStrasznie mi przykro, trzymaj się, a czy wiadomo co było powodem? Lekarze coś przypuszczają? Coś się nagle wydarzyło?![]()
reklama
raisonnablement
Fanka BB :)
Ale dlaczego nie chcesz? Masz jeszcze jakieś zarodki? Czy to twoje pierwsze poronienie?Nic nie wiadomo dlaczego serduszko przestało bić lekarz mój powiedział ,że prawdopodobnie musiał być płód chory mogę zrobić badania genetyczne ale ja nie chcedostałam następne 2 tabletki dopochwowo i jeśli do rana nie poronie to jutro rano będą robić łyżeczkowanie
![]()
Devin
Moderator
A już dziś sikasz?Obudziłam się dzisiaj zmęczona i z bólem głowy, teraz czuję jakby mnie coś miało rozłożyć, jestem zasmarkana… pocieszyć mnie może chyba tylko kurier z testami![]()
Aileen31
Bardzo mi przykro kochana, trzymaj się, przytulam mocno. Tu nie można chyba powiedzieć nic co pocieszyNic nie wiadomo dlaczego serduszko przestało bić lekarz mój powiedział ,że prawdopodobnie musiał być płód chory mogę zrobić badania genetyczne ale ja nie chcedostałam następne 2 tabletki dopochwowo i jeśli do rana nie poronie to jutro rano będą robić łyżeczkowanie
![]()
Aileen31
amusedxxx
Moderator
jutroA już dziś sikasz?![]()
Devin
Moderator
Dawaj znać odrazujutro![]()
reklama
Magnolia89
Aktywna w BB
Trochę się stresuję jutrzejszą punkcją. Kiedy we wtorek byłam na usg pani doktor mówiła, że pęcherzyki muszą jeszcze trochę podrosnąć i do wczoraj miałam stymulacje. Dzisiaj jajniki bolą mnie przeokrutnie. Martwię się, że się okaże, że jednak są za małe i cały miesiąc stymulacji pójdzie na nic :-(