amusedxxx
Moderator
No ja po ostatnim biochemie cały czas mam schize że znowu beta zacznie spadać, więc na pewno będę testować aż mi się zapasy skończąDziewczyny, a testujecie jeszcze po tych betach?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja po ostatnim biochemie cały czas mam schize że znowu beta zacznie spadać, więc na pewno będę testować aż mi się zapasy skończąDziewczyny, a testujecie jeszcze po tych betach?![]()
A kiedy się okazało, że to Biochem?No ja po ostatnim biochemie cały czas mam schize że znowu beta zacznie spadać, więc na pewno będę testować aż mi się zapasy skończąpoprzednim razem tyle nie testowałam
też dość wcześnie miałam cień, poszłam na betę i przyrost na własną rękę i były oki na start. A potem trzecia beta w 10dpt w klinice już z minimalnym przyrostem i kolejna spadkowa. Max wtedy jaki miałam to niecałe 50, więc teraz i tak jest postęp, ale niepewność i tak pozostajeA kiedy się okazało, że to Biochem?
Mnie ściska w żołądku jak o tym myślę, ale też jak na 6dpt to ta beta wydaje się być naprawdę fajna. Oby to dobrze ruszyło u nas wszystkichteż dość wcześnie miałam cień, poszłam na betę i przyrost na własną rękę i były oki na start. A potem trzecia beta w 10dpt w klinice już z minimalnym przyrostem i kolejna spadkowa. Max wtedy jaki miałam to niecałe 50, więc teraz i tak jest postęp, ale niepewność i tak pozostaje![]()
Ja też się oczywiście stresuje biochemem ale pocieszam się że ja mam zarodki przebadane więc chociaż tyle że nie mają wad jeśli chodzi o chromosomy i zawsze to mniejsza szansa na odrzucenieMnie ściska w żołądku jak o tym myślę, ale też jak na 6dpt to ta beta wydaje się być naprawdę fajna. Oby to dobrze ruszyło u nas wszystkich![]()
ja 6dpt beta 42, 8dpt beta 147 i mówię nie badam już żeby się nie stresować zrobiłam tylko test bo chciałam taki ładny z porządnymi dwoma krechami mieć i co 15 dpt poszłam na betę bo stwierdziłam że nie wytrzymam z niepewnością jeszcze tydzień do USGMnie ściska w żołądku jak o tym myślę, ale też jak na 6dpt to ta beta wydaje się być naprawdę fajna. Oby to dobrze ruszyło u nas wszystkich![]()
Ojej! Ale mi to dało nadziejęja 6dpt beta 42, 8dpt beta 147 i mówię nie badam już żeby się nie stresować zrobiłam tylko test bo chciałam taki ładny z porządnymi dwoma krechami mieć i co 15 dpt poszłam na betę bo stwierdziłam że nie wytrzymam z niepewnością jeszcze tydzień do USGbeta 3000. Więc czasem plan to jedno a praktyka drugie
Ja też nicA ja się przyznaje że do tego transferu się w ogóle nie przygotowałam, nie robilam nic. Nawet o kolczykach ananasach zapomnialam![]()
To ja właśnie lubię bo jak pójdę do 8 to wyniki zazwyczaj o 13 sąWykończy mnie ta diagnostyka
Zobacz załącznik 1668733