fckathy
Fanka BB :)
Mi się tez tak wydaje, ale nie wiemz tym że przy podanym jednym zarodku to raczej i tak nawet jak bliźniaki to jednojajowe więc i tak jeden gs powinien być widocznyczy się mylę ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi się tez tak wydaje, ale nie wiemz tym że przy podanym jednym zarodku to raczej i tak nawet jak bliźniaki to jednojajowe więc i tak jeden gs powinien być widocznyczy się mylę ?
Też o to samo pytałamDobra ja już z kropkiem jestem razem, oby już na zawsze ! Taki miałam pełny pęcherz, że zapytałam lekarza czy ktoś go kiedyś osikał podczas transferu![]()
Dla mnie ten pęcherz to jest najgorsza rzecz z całej procedury...na ostatnim transferze tak mi się chciało siku ze aż łzy mi leciały...Też o to samo pytałamdostałaś fotkę kropka w macicy?
![]()
ja jak miałam IUI to już była cała podłączona do wszystkiego, wszystko miałam już włożone i powiedziałam, ze tak mnie boli i musze iść siknąć chociaż trochę. No i wyciągali wszystkoDla mnie ten pęcherz to jest najgorsza rzecz z całej procedury...na ostatnim transferze tak mi się chciało siku ze aż łzy mi leciały...
jaka była odpowiedź?Dobra ja już z kropkiem jestem razem, oby już na zawsze ! Taki miałam pełny pęcherz, że zapytałam lekarza czy ktoś go kiedyś osikał podczas transferu![]()
zamiast fryteczek z Maca wjechał kurczak z trawą cytrynowąTo teraz fryteczki i odpoczynekduże kciuki ode mnie!
Pęcherzyki ciążo
Proszę mnie nie straszyćMi się tez tak wydaje, ale nie wiemu mnie pojedyncza dzidzia
Tak i zdjęcie samego zarodkaTeż o to samo pytałamdostałaś fotkę kropka w macicy?
![]()