Coffe18
Fanka BB :)
Kto ci robił transfer ? B.R.?Tak i zdjęcie samego zarodka![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kto ci robił transfer ? B.R.?Tak i zdjęcie samego zarodka![]()
Moja mama ma 6 dzieci, mówiła że wręcz wystarczyło żeby ojciec na nią tylko spojrzał i już była w ciążyChyba dwujajowe to genetyka i wynika z tendencji do hiperstymulacji, a jednojajowe to zwykły przypadek. Ja mam siostry bliźniaczki dwujajowe, a ja niepłodnaw mamę ewidentnie nie poszłam
![]()
Wchodzi Ci?Jutro idę na hinduskie, już się nie mogę doczekać![]()
Mi też jeszcze wchodzi wszystkoWchodzi Ci?mnie odpycha od wszystkiego z intensywnym smakiem
![]()
ja do dziś nie mam żadnych objawów żołądkowych poza tym ze jestem często głodnaMi też jeszcze wchodzi wszystko![]()
Tak, ja prawie w ogóle nie mam mdłości. Mi się zaczęły dopiero jakies takie ultra lekkie w 8 tygodniu i akurat u mnie są rzeczywiście poranne i wynikają z pustego brzucha. Zachcianki mam mocne, ale od niczego mnie nie odrzuciło nigdy.Wchodzi Ci?mnie odpycha od wszystkiego z intensywnym smakiem
![]()
To ja tak samo, wczoraj zjadłam 3 obiady i wrocilam do domu głodnaja do dziś nie mam żadnych objawów żołądkowych poza tym ze jestem często głodna![]()
Dzięki za odpowiedź .Szczerze mówiąc mój lekarz strasznie jest małomówny więc nie mam pojęcia ile zapłodnili .Jutro będzie telefon z laboratorium to wszystkiego się dowiem .Super wynik. To teraz niech się ładnie komóreczki zapładniają i dzielą. Zapładnialiście wszystkie?
Progesteron pewnie żeby wspomóc hormonalnie organizm i wydaje mi się że też w razie jakichś malutkich pęcherzyków niepobranych one nie będą sobie już rosły tylko się wchłoną.
Aleś zrobiła mi ochoteU mnie butter chicken i garlic naan, pierwsze danie kropka![]()
ja nad ranem poszłam siku wracając napiłam się soku i chyba żołądek pomyślał że to już pora śniadania. myślałam że nie zasnę z głoduTo ja tak samo, wczoraj zjadłam 3 obiady i wrocilam do domu głodna![]()