wrobelmm
Fanka BB :)
O właśnie - dokładnie o tym z lidla mówiłamKoleżanka polecała mi zakwas z Lidla, wraca do sprzedaży zawsze w okresie jesiennym. I tak oto kupiłam trzy butelki i od tygodnia czekają aż zacznę je pić![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O właśnie - dokładnie o tym z lidla mówiłamKoleżanka polecała mi zakwas z Lidla, wraca do sprzedaży zawsze w okresie jesiennym. I tak oto kupiłam trzy butelki i od tygodnia czekają aż zacznę je pić![]()
Dzięki! Jakieś jajka rosną. Dawkę leków mam dosyć małą, ale to celowo, żeby jednocześnie nie urosło te 30 pęcherzyków, które miałam 2dc w jajnikach przez PCOS.Jak u mnie, w trakcie stymulacji (a nia, jak dotychczas - po niej) coś wyrośnie, to już będzie wielki sukces
Trzymam kciuki, żeby była we wtorek![]()
Nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie, ale nie podchodzicie do transferu jeszcze w listopadzie?Czy każdy z genetyków może inaczej interpretować klasę zarodka? U mnie ten jeden jedyny i czeka zamrożony do grudnia... ale ma klasę 3 A A i ona mówi, że jeden ale najlepszy jakościowo a tu inne oznaczenia widzę u Was. No oszaleć można![]()
U mnie też PCOS, termin odroczony.... pierwszy raz odkąd pamiętam- czekam na okres, żeby rozpocząć przygotowania do transferu.Dzięki! Jakieś jajka rosną. Dawkę leków mam dosyć małą, ale to celowo, żeby jednocześnie nie urosło te 30 pęcherzyków, które miałam 2dc w jajnikach przez PCOS.
Lekarz twierdzi, że raczej odroczony transfer, ale jakiś 1% szans jest, że świeży. Choć... Jak tak sobie liczę, to przy wtorkowej punkcji wypada w niedzielęwięc chyba tak czy inaczej odroczony.
Ja się już nastawiam na świąteczne testowanie![]()
Właśnie na niego czekam a tu nic, przez 15 dni mam brać Primolut, to może po nim będzie okres. Chyba w tym się nie uda, a jak tak to na styk.... wtedy to byłby prezent na Mikołaja! Cudnie by było!Nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie, ale nie podchodzicie do transferu jeszcze w listopadzie?
Jak tam okres po punkcji, pojawił się szybciej czy standardowo?![]()
estrofem od 2dcU mnie też PCOS, termin odroczony.... pierwszy raz odkąd pamiętam- czekam na okres, żeby rozpocząć przygotowania do transferu.
Ps. Ktoś pamięta co dają za leki na sztucznym transferze właśnie w przygotowaniach do transferu?
On nie jest w zastrzykach prawda? Bo dziś już ostatni dzień, ale 25 w którym ładuje zastrzyki w brzuch. Zielono miestrofem od 2dc![]()
To może rzeczywiście przyjdzie po odstawieniu leków. Testowanie w Mikołaja też brzmi dobrzeWłaśnie na niego czekam a tu nic, przez 15 dni mam brać Primolut, to może po nim będzie okres. Chyba w tym się nie uda, a jak tak to na styk.... wtedy to byłby prezent na Mikołaja! Cudnie by było!
Niee, to takie malutkie tabletkiOn nie jest w zastrzykach prawda? Bo dziś już ostatni dzień, ale 25 w którym ładuje zastrzyki w brzuch. Zielono mi![]()
Kurczę, muszę się w takim razie jakoś wstrzelić, a mi lekarz kazał przyjść między 2 a 5 dniem. Dziwne