Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam takie nudności, że nawet te leki na receptę nie pomagają. W tamtym tygodniu się męczyłam na pracy zdalnej, ale powiedziałam już, że w tym tygodniu mnie nie ma, bo nie jestem w stanie nic zrobić. Już nie pamiętam kiedy byłam z psem na spacerze. Prawie wszystko mnie obrzydza, jestem w stanie zjeść jogurty owocowe, banana, borówki, paluszki i chrupki kukurydziane. Mam nadzieję, że to szybko minie, a tu dopiero 6+3, a do końca pierwszego trymestru daleko![]()
Superidę jeszcze w środę a w piątek zrobię w klinice (raz się w końcu wykosztuja na betę
)Zobacz załącznik 1675663
Może to właśnie ta jedna szczęśliwaJa już po transferze niestety tylko jedna blastka 2AA. Zobaczymy co z tego bedzie
Jak 0%, to pewnie jakiś encorton. Albo dodatkowe badania.Przeciwciała blokujące nieobecne
A jakie masz AMH? Jesteśmy rówieśniczkamiJa mam 36 i amh jakbym miałam z 50 lat ;/ jak tylko masz siłę i chęci to podchodź żebyś kiedyś nie żałowała.
Powodzenia !Ja już po transferze niestety tylko jedna blastka 2AA. Zobaczymy co z tego bedzie