Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
Endometrium 8mm, robimy transfer w sobotęCzekamy![]()
Szału nie ma z tym endo, ale skoro lekarz uważa, że ok, to ok
Jak się transfer nie uda, to następny cykl histeroskopia z biopsją.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Endometrium 8mm, robimy transfer w sobotęCzekamy![]()
Transfer wstępnie 13:20, jeszcze będą jutro potwierdzać![]()
dzięki. Na pokład dzielna i silną śnieżko ❄❄❄.
Jezu czy tylko ja czekam na Twój transfer jakbym czekała na swoją ciążę? Wzrusz..
Ale się jaram !!![]()
Bo większość z Nas była razem na staraczkach 4 lata wstecz. Udało się niektórym za pierwszym razem, niektóre miały jak ja CP , poronienia biochemy i dopiero się udało a Ty dalej się starasz, dalej byłaś, tak byłaś w martwym punkcie bo zaraz masz transfer więc już bliziutko. Sentymentalnedzięki
Nie wiem, chyba nie tylko Ty bo już wcześniej słyszałam take słowa, że dziewczyny czekają na mój transfer jak na swój. To mega miłe, meć tyle wsparcia![]()
ja zawsze sztuczny bo nie mam w ogóle owulacji a moje cykle mają po 100dni jak w końcu okres wywołam bo sam nigdy się nie pojawiaSuper! Idziesz sztucznym czy naturalnym protokołem?![]()
Który to?tak, słynny dzeciorobny magnez, 3 tabletki dzienne![]()
Który to?
Przesyłam ciążowe zarazki, cały czas podglądam i czekam z zaciśniętymi kciukami na dobre wieścidzięki
Nie wiem, chyba nie tylko Ty bo już wcześniej słyszałam take słowa, że dziewczyny czekają na mój transfer jak na swój. To mega miłe, meć tyle wsparcia![]()
Jedziemy z tą