Lea2022
Moderator
Beta piękna, a progesteron chyba do zwiększenia, ale to na pewno do konsultacji w kliniceMam betęi prożka...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Beta piękna, a progesteron chyba do zwiększenia, ale to na pewno do konsultacji w kliniceMam betęi prożka...
No właśnie nie wiem, biorę dość dużo go i duphaston w krwi nie wychodzi, a prog skokowy jest. Nie chcę na własną rękę dokładać. W sobotę też zbadam.No i piękna betaa proga trzeba będzie pewnie dołożyć, jutro się skontaktujesz z lekarzem?
Lekarz na pewno pokierujeNo właśnie nie wiem, biorę dość dużo go i duphaston w krwi nie wychodzi, a prog skokowy jest. Nie chcę na własną rękę dokładać. W sobotę też zbadam.
Nie mówił o progu, to moja sprawka. W ogóle miałam betę oznaczyć dla kliniki 9 lub 10 dpt a ja dzisiaj jestem 7Lekarz na pewno pokierujea w klinice ci mówili żebyś sprawdzała proga razem z beta? Czy tak na własną rękę?
![]()
Ja też ta dla kliniki już robiłam jako przyrost po 48h, na luzieNie mówił o progu, to moja sprawka. W ogóle miałam betę oznaczyć dla kliniki 9 lub 10 dpt a ja dzisiaj jestem 7![]()
Dołożę jednak jeszcze 1 Cyclogest napiszę do kliniki, zobaczę też jaka będzie sytuacja w sobotę.Beta piękna, a progesteron chyba do zwiększenia, ale to na pewno do konsultacji w klinice
A co Ty teraz masz dokładnie?Dołożę jeszcze 1 Cyclogest napiszę do kliniki, zobaczę też jaka będzie sytuacja w sobotę.
Prolutex 1×1A co Ty teraz masz dokładnie?
O to widzę, że wchłania Ci się tak samo świetnie jak u mnie :/Prolutex 1×1
Cyclogest 400mg 2×1
Duphaston 3×1
Dzięki. No zobaczymy...pociesza mnie to ,że nie mam plamień, więc może nie jest i nie będzie źle. I beta dobra, oby przyrost był ok w sobotę.O to widzę, że wchłania Ci się tak samo świetnie jak u mnie :/
Współczuję