Leanne
Fanka BB :)
@penguinlicious a i my jestesmy zapisani do dr Niem.oczynskiego.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To my chyba właśnie do niego..Pewnie to przez to, że nie mieliśmy preferencji co do konkretnego lekarza. U tamtej dwa razy termin się już zmieniał, więc zapytali czy może do jakiegoś innego chcemy, a że nie „znam” żadnego lekarza stamtąd, to się zgodziłam. No i trafiłam chyba z deszczu pod rynnę. Dyrektor warszawskiego Bociana mi się parę razy obił o uszy, ale do niego to pewnie jeszcze więcej czekania. O ile w ogóle przyjmuje nowe pary.
A Wy do kogo jesteście zapisani na Stawki?
Przed chwilą jeszcze raz dzwoniłam i przepisali nas do niego, co ciekawe - bez zmiany daty i godziny@penguinlicious a i my jestesmy zapisani do dr Niem.oczynskiego.
U mnie w bocianie ciąża była potwierdzona dopiero jak było serce. Byłam na dwóch potwierdzeniach, na pierwszym był sam zarodek. Za żadna nie płaciłam.Według bociana ciąża kliniczna u nich stwierdza się jak jest pęcherzyk w macicy. Taka dostałam oficjalna odpowiedz
To ja tez u niego byłam jbc@penguinlicious a i my jestesmy zapisani do dr Niem.oczynskiego.
Pamiętam też mi pisalaś o nimTo ja tez u niego byłam jbc
No to super, daj znać jak po wizycie.Przed chwilą jeszcze raz dzwoniłam i przepisali nas do niego, co ciekawe - bez zmiany daty i godziny![]()
Ja niestety zapłaciłam. Trafiłam na lekarza który niestety chciał mnie naciągnąć na koszta. Wszystkie potrzebne badania do in vitro są refundowane przez program rządowy. Jak i również oczywiście te, które są potrzebne do kwalifikacji. Jest to głównie AMH, hormony, seminigram i wiele innychJutro mamy badania związane z ivf.
Czy one są płatne?
Ja miałam tak dwa razy, że nie rozmroził mi się zarodek ale nie blastocysta a taki 3dniowy. (czyli na dwóch transferach ale na szczęście miałam więcej zarodków zamrożonych i brali po prostu kolejnego)Dziewczyny , czy któraś miała sytuację ,żeby zamrożona blastocysta nie przetrwała rozmrażania ?