Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie umiem złapac aparatem tego odbarwienia, więc na zdjęciu wychodzi, że nic nie ma. Mąż natomiast twierdzi, że coś tam widać.Pokaż nam test
Może zrob kolejny test?Nie umiem złapac aparatem tego odbarwienia, więc na zdjęciu wychodzi, że nic nie ma. Mąż natomiast twierdzi, że coś tam widać.
Zrobię w poniedziałek. Zaraz przyjedza brat i nie chce się przy nim rozklejać, tak jak było to rano. Jeśli coś faktycznie jest, to w poniedziałek powinno się pokazać tak, że będzie coś widać na 100%.Może zrob kolejny test?
Jaką dawkę? 5 czy 10 mg?Ja miałam na cztery dni przed transferem pierwszą tabletkę![]()
A ile płaciłaś? Ja też dzisiaj kupowałam i zapłaciłam ponad 240złDzisiaj kupowała ovitrelle i nie ma refundacji. Nie wszystkie leki niestety mają. Refundacja procedury in vitro to jest odrębna kwestia od refundacji leków.
Zobacz załącznik 1690756 To chyba najbardziej wyraźne zdjęcie porannego testu, jakie udało mi się zrobić, chociaż tu też w zasadzie nic nie widać. No ale wrzucam do oceny
7 dpt 5:00 rano
189zł. Zależy od apteki.A ile płaciłaś? Ja też dzisiaj kupowałam i zapłaciłam ponad 240złA miesiąc temu niecałe 180zł…