Motylkowa!
Fanka BB :)
Ja sobie próbowałam powtarzać że może coś zadrapalam przy aplikacji, bo też biorę 3 razy dziennie dopochwowo. Ale wiem że ciężko zaufać że to nic złego. Trzymam kciuki żeby na wizycie wszystko było okBiorę utrogestan 200 x3
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja sobie próbowałam powtarzać że może coś zadrapalam przy aplikacji, bo też biorę 3 razy dziennie dopochwowo. Ale wiem że ciężko zaufać że to nic złego. Trzymam kciuki żeby na wizycie wszystko było okBiorę utrogestan 200 x3
Ja sobie próbowałam powtarzać że może coś zadrapalam przy aplikacji, bo też biorę 3 razy dziennie dopochwowo. Ale wiem że ciężko zaufać że to nic złego. Trzymam kciuki żeby na wizycie wszystko było ok![]()
mnie się marzyło zawsze na Boże narodzenie być z brzuszkiem , widocznymWg daty transferowej - 21 stycznianigdy nie chciałam grudnia lub stycznia na porod, w wyszło jak wyszło
biorę każdą datę na klatę, byleby było już wszystko dobrze
![]()
mnie się marzyło zawsze na Boże narodzenie być z brzuszkiem , widocznymtak świątecznie
![]()
Oj taaaak!mnie się marzyło zawsze na Boże narodzenie być z brzuszkiem , widocznymtak świątecznie
![]()
ooo, to moze przyjdzie 4 dni wczesniej i bedzie kropek mial urodziny z ciocią bolilolWg daty transferowej - 21 stycznianigdy nie chciałam grudnia lub stycznia na porod, w wyszło jak wyszło
biorę każdą datę na klatę, byleby było już wszystko dobrze
![]()
Stefa już trzyma dla Cioci zaciśnięteDoczekałam się i ja. 10 czerwca kolejny transfer, więc proszę pamiętać wtedy o kciukach!![]()
Jak to nie bolał? Miałaś znieczulenie? Przywracasz nadzieję, że jakoś da się to przeżyćDziecko w czwartek urodzone! Porod nie bolałto chyba jakiś prezent za ten czas i trudy starań. A dziecko total podręcznikowe. Po prostu ideał.