Ja bym dla pewności zrobiłaDziewczyny, myślicie żeby przed histeroskopią zrobić na wszelki wypadek test? Nie sądzę żeby stał się cud (chociaż jeden taki tu widzieliśmy niedawno, naturalna ciąża w trakcie IVF), ale jakoś tak się z mężem zapomnieliśmy i popatrzyłam na apkę, a tu w teorii jestem w okolicach owulacji. Histero mam 12.06.
reklama
amusedxxx
Moderator
Zrobić nie zaszkodziDziewczyny, myślicie żeby przed histeroskopią zrobić na wszelki wypadek test? Nie sądzę żeby stał się cud (chociaż jeden taki tu widzieliśmy niedawno, naturalna ciąża w trakcie IVF), ale jakoś tak się z mężem zapomnieliśmy i popatrzyłam na apkę, a tu w teorii jestem w okolicach owulacji. Histero mam 12.06.
spoko23
Fanka BB :)
właśnie będę miała 24 DC więc trochę wcześnie, ale zakładam, że jak wyjdzie negatywny, to znaczy że nic się jeszcze nie implementowało, a więc histero nie zaszkodziJa bym dla pewności zrobiłaZ tym że nie wiem czy to nie będzie za wcześnie żeby coś wyszło bo to chyba będzie jeszcze przed miesiączką? Ja przy ostatniej stymulacji też robiłam betę bo jeszcze brakowało 1-2 dni do okresu a bałam się rozpoczynać hormony bez pewności.
Kasienkaol
Orientujecie się czy progesteron besins lub cyclogest nie wychodzi w krwi? Dziewczyna 5 dpt o ma proga 11,4. Lekarz napisal ze jest okej.
Pierwsze 🥰
Z tego co mi wiadomo to tylko duphaston z krwi nie wychodziOrientujecie się czy progesteron besins lub cyclogest nie wychodzi w krwi? Dziewczyna 5 dpt o ma proga 11,4. Lekarz napisal ze jest okej.
Gosia0132
Wychodzą. Tylko dupek nieOrientujecie się czy progesteron besins lub cyclogest nie wychodzi w krwi? Dziewczyna 5 dpt o ma proga 11,4. Lekarz napisal ze jest okej.
Devin
Moderator
Mój lekarz „kazał” żebym miala minimum 20Orientujecie się czy progesteron besins lub cyclogest nie wychodzi w krwi? Dziewczyna 5 dpt o ma proga 11,4. Lekarz napisal ze jest okej.
NataliaNatka
Ja teraz i poprzednim razem mam proga w okolicy 14... i lekarz mówi, że jest okej... i bądź tu mądry.
Kasienkaol
no i jest u Ciebie git wszystko. Może ja trochę tym uspokojęJa teraz i poprzednim razem mam proga w okolicy 14... i lekarz mówi, że jest okej... i bądź tu mądry.
reklama
Dziewczyny, jestem po monitoringu. Prawy jajnik się ociąga i raczej nie ma co na niego liczyć (2 pęcherzyki około 8 mm) ale lewy nadrabia (około 10 pęcherzyków 12-14 mm). Punkcja zaplanowana na poniedziałek (09.06). Od dziś jeszcze więcej zastrzyków
trzymajcie kciuki!