amusedxxx
Moderator
Ja miałam w dniu transferu coś koło 8 i lekarka dołożyła mi prolutex, po czym już nie kazała dalej badać. Ogólnie co lekarz to inne podejściea tej dziewczynie odpisał że powyżej 8ng jest bezpieczny….
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja miałam w dniu transferu coś koło 8 i lekarka dołożyła mi prolutex, po czym już nie kazała dalej badać. Ogólnie co lekarz to inne podejściea tej dziewczynie odpisał że powyżej 8ng jest bezpieczny….
Jeszcze za wcześnie beta 1500. Jescze 2 wizyty przed nami w klinice, możliwe że na kolejnej będzie coś widać. Zarodek jest widoczny przy ok 10 000 ?aaaah jak dobrzewidać było zarodek?
![]()
![]()
nawet wcześniej wg chatu gptJeszcze za wcześnie beta 1500. Jescze 2 wizyty przed nami w klinice, możliwe że na kolejnej będzie coś widać. Zarodek jest widoczny przy ok 10 000 ?
No właśnie....ja panna, mój mąż panna..Co Ty masz do Panny ?![]()
kurcze wydawało mi się że to szybciej…. Ludzie. Tyle czekaniaJeszcze za wcześnie beta 1500. Jescze 2 wizyty przed nami w klinice, możliwe że na kolejnej będzie coś widać. Zarodek jest widoczny przy ok 10 000 ?
Puste jajo płodowe definitywnie stwierdza się jeśli pęcherzyk ma powyżej 25 mm i nic nie ma w środku. U mnie przy pierwszym transferze na usg w 23 dpt był właśnie pusty pęcherzyk, ale lekarka po jednym usg nie chciała definitywnie stawiać diagnozy. Tydzień później powtórka usg, wielkie puste jajo i odstawienie leków.A kiedy wiadomo np. Jak jest puste jajo? Na jakim etapie?
czyli na wysokości pęcherzyka z zarodkiem, mniej więcej ten okres. OkiPuste jajo płodowe definitywnie stwierdza się jeśli pęcherzyk ma powyżej 25 mm i nic nie ma w środku. U mnie przy pierwszym transferze na usg w 23 dpt był właśnie pusty pęcherzyk, ale lekarka po jednym usg nie chciała definitywnie stawiać diagnozy. Tydzień później powtórka usg, wielkie puste jajo i odstawienie leków.
Mnie częściej boli jak nie boli, ale wiem, że to normalne.Dziewczyny a boli lub bolało was podbrzusze w pierwszych tygodniach ciąży? Bo ja co jakiś czas mam takie ciągnięcia jak na okres… z reguły łagodne, ale np przed chwilą to leżałam zwinięta i cała w bólach. Już trochę przeszło, plamien żadnych nie mam. Zgłaszałam to lekarzowi to twierdzi, ze tak się zdarza… no ale jakoś mega mnie to martwi