Trzymam kciuki! Ja juz tak "wyluzowalam", że supli od jakiegoś czasu nie łykam, teraz jeszcze zatoki od syna złapałam. Heparynę miałam do ostatnich tez.Chyba będziemy transferować w podobnych dniach, u mnie 3 podejście, choc trochę tak nie bardzo wierzę, że się uda. Mam zmiany w tym podejściu, bo biorę metforminę, dużo suplementów i od transferu heparynę (zalecona przez immunologa). To podejście będzie pierwszy raz na cyklu naturalnym. W poniedziałek 11 dc, mam pierwszy podgląd z usg, ale u mnie zwykle owulacje są 13-14 dc. Czuję że tym razem przygotowałam się lepiej, ale co będzie, tego nie wiem.
reklama
anela92
Fanka BB :)
Moje wcześniejsze transfery byly "tak na szybko", więc suplementów za bardzo nie brałam poza kwasem foliowym i wit.D, nie miałam też czasu by się do tych transferów ogólnie przygotować, też tak psychicznie. Teraz miałam 2 miesiące przerwy, więc odpoczęłam, wzięłam się za siebie i może to coś da. Tak liczę, ale może wyjść jak zwykle.Trzymam kciuki! Ja juz tak "wyluzowalam", że supli od jakiegoś czasu nie łykam, teraz jeszcze zatoki od syna złapałam. Heparynę miałam do ostatnich tez.
Kasienkaol
Bądźmy dobrej myśli kochana![]()
jestescie nie ocenioneWszystkie forumowe ciocie trzymają kciuki![]()

A teraz mi powiedzcie, brałam spore ilości supli, typu wit d, magnez, bcomplex, q10, reveratrol, dhea, omega dha epa, foliowy wiadomka, wapno. Co z tego brać dalej, czy lepiej kupić jedno konkretne dobre i polecane opakowanie supli dla 1trymestru, no i jakie? Jest tego w ****.
Aneczka3131
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny!
Melduję się że jesteśmy już z kropkiem razem
transfer był w piątek 
Melduję się że jesteśmy już z kropkiem razem

Karpatka89
Przede wszystkim folian w aktywnej postaci, nie kwas foliowy. Myślę, że zestaw witamin to dobry pomysł, w końcu są dedykowane kobietom w ciąży.jestescie nie ocenione
A teraz mi powiedzcie, brałam spore ilości supli, typu wit d, magnez, bcomplex, q10, reveratrol, dhea, omega dha epa, foliowy wiadomka, wapno. Co z tego brać dalej, czy lepiej kupić jedno konkretne dobre i polecane opakowanie supli dla 1trymestru, no i jakie? Jest tego w ****.
Ja zażywam pre-na-tal uno, tam jest jedna tabletka z witaminami, druga z dhea.
annn1
Ja zaczęłam stosować suple z prenacaps multi 1 ( ma w składzie tylko aktywny folian bez dodatku kw. foliowego w postaci pteroilomonoglutaminowego) cholinę i magnez do tego osobo dokładam sobie w związku z niedoborami B12, Wit D oraz omegę w formie płynnej. Pozostałe suple, które bralam do ivf odstawiłam.jestescie nie ocenione
annn1
Jak się czujesz ?Hej dziewczyny!
Melduję się że jesteśmy już z kropkiem razemtransfer był w piątek
![]()
amusedxxx
Moderator
Ja od początku ciąży brałam praktycznie już tylko folian. I to też w kratkę bo przez mdłości na myśl o połknięciu tabletki robiło mi się źlejestescie nie ocenione![]()

raisonnablement
reklama
LadyCaro
Hej, dzięki, że pytasz. Nie w tym miesiącu będę mieć biopsję Endo i pewnie antybiotyki, bo jestem pewna, że coś tam znajdą, a transfer w lipcu. A aktualnie ładuje baterie na wakacjach w Turcji@LadyCaro a jak tam u ciebie, w tym miesiącu podchodzisz do transferu?