reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
@nieznośne_poplątanie to już dzisiaj! Ogromne kciuki i melduj Nam się tu z Kropkiem na pokładzie ☺️
Powodzenia 🍀🍀🍀🍀🍀 afirmuję pozytywne skutki dzisiejszego dnia✊✊

Dziękuję Dziewczyny! 🥹💚 Kropek już na pokładzie. 🥰

Oooo ale wcześnie! U nas transfery robią chyba od około południa, bo rano zajęci punkcjami :D frytki zjedzone? 🤞🍟
U nas punkcje robią średnio do 9 i później już transfery. Bałam się, że będzie bolało jak ostatnim razem, ale dziś tylko lekki dyskomfort. Transfer robił dziś inny lekarz niż ostatnio.
A coś Ty! Leżę jeszcze pod Atosibanem, bo nikt mnie nie uprzedził, że pierwsza dawka idzie w bolusie przed, a druga po transferze w kroplówce przez 2,5h. 🫣😂

U nas punkcje robią średnio do 9 i później już transfery. Bałam się, że będzie bolało jak ostatnim razem, ale dziś tylko lekki dyskomfort. Transfer robił dziś inny lekarz niż ostatnio.
A coś Ty! Leżę jeszcze pod Atosibanem, bo nikt mnie nie uprzedził, że pierwsza dawka idzie w bolusie przed, a druga po transferze w kroplówce przez 2,5h. 🫣😂
O matko święta jak długo ! Ja miałam mały przepływ przed, chyba jakieś pół godzinki. Później szybko podczas transferu. Na lozku później taki średni mi ustawiały i tak czekałam do pół godz.
Ale tobie to albo duży worek dali albo mały przepływ ustawiły 🙀

reklama
O matko święta jak długo ! Ja miałam mały przepływ przed, chyba jakieś pół godzinki. Później szybko podczas transferu. Na lozku później taki średni mi ustawiały i tak czekałam do pół godz.
Ale tobie to albo duży worek dali albo mały przepływ ustawiły 🙀
Bolus przed miałam w 20ml, a teraz kapie mi 500. Nie kapie jakoś szałowo, ale myślę, że będzie to jednak mniej niż 2,5h. 😅 No ale przynajmniej sobie poleżę!

Do góry