reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
@Motylkowa! @anyżowa, Wy to macie chyba jakieś kajeciki do zapisywania tych wszystkich terminów 😂
Shark Tank Writing GIF
No ja to się już nie mogłam doczekać Twojego transferu😃 więc data zapadła mi w pamięć i nawet nie musiałam zapisywać w kajeciku😄

Dzięki że pamiętasz ❤️
Wszystko okej 😉 tak tak dziś 5dpt. Jutro zamierzam coś siknąć także zobaczymy .
Jak sie nie mylę to jutro powinno coś już być widać jakby coś było.?.
Trochę się stresuje bo ostatnii zarodek i tak pragnę tego widoku żebym wkoncu i ja się doczekała. ❤️
u mnie 6 dniowiec wyszedł 6 dpt:)

Mamy serduszko ❤️

Życie bywa bardzo przewrotne. 26 stycznia tego roku zalewałam się łzami leżąc w szpitalu czekając na łyżeczkowanie, 28 stycznia 2026 roku o ile będzie mi dane zostanę mamą.
Wszystko jest takie nieprzewidywalne.... ale po każdej burzy prędzej czy później wyjdzie słońce :)

Dziewczyny, lykacie estrofem razem z duphastonem ? Myślę że jakby były przeciwskazania to lekarz by informował, ale jak robicie?

reklama
Do góry