reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

@annn1 Dobra, kłamałam! 😂🫣
Zrobiłam najpierw jakiegoś najtańszego randoma z Amazonu i zdawało mi się, że coś tam próbuje się przebić, więc dorobiłam Facelle. Nie wiem czy cokolwiek tu widać, bo mam folię dziwnie zaciemniającą ekran i zniekształcając trochę obraz, ale kurczę. Na Facelle jest delikatny różowy duszek. 🥹
JEDZIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESZ!!!

reklama
Jeju, Dziewczyny... Ona naprawdę tam jest. 🥹🥹🥹

Załączniki

• IMG20250614181537.jpg
    IMG20250614181537.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 143
Dziewczyny bo lekko plamię i nie wiem czy to rozpoczynający się okres czy jak bo nie odstawiłam jeszcze progesteronu bo muszę do poniedziałku brać bo w poniedziałek mam zrobić betę.
I nie wiem co się zadziało.
Oraz czy przyjąć wieczorem progesteron skoro jak to będzie okres to czy ja sobie go nie przyblokuje przyjmując dawkę.??

Dziewczyny bo lekko plamię i nie wiem czy to rozpoczynający się okres czy jak bo nie odstawiłam jeszcze progesteronu bo muszę do poniedziałku brać bo w poniedziałek mam zrobić betę.
Oraz czy przyjąć wieczorem progesteron skoro jak to będzie okres to czy ja sobie go nie przyblokuje przyjmując dawkę.??
A jakie masz dawki proga? Mi zdarzało się dostawać okres w trakcie brania Duphastonu, ale Ty pewnie masz coś więcej. Powtarzałaś jeszcze test?

A miałaś badany poziom proga do transferu? Obstawiam, że pewnie masz niski i stąd plamienie.

reklama
Do góry