Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
liczę na więcejCudownieto już jest nas trzy na lutowych mamach
![]()
wielki gestJa postanowiłam z mężem resztę zarodkow a zostaje nam 4 oddać do adopcji.![]()
O tak niech ta passa trwa![]()
Jeszcze chwila i pewnie @nieznośne_poplątanie też dołączyCudownieto już jest nas trzy na lutowych mamach
![]()
CudownieJeszcze chwila i pewnie @nieznośne_poplątanie też dołączy
@nieznośne_poplątanie jak się czujesz , robisz jutro kolejną betę?
Powinnam łapać się na ostatnie dni lutego, ale znając moją historię, to dobrze będzie, jak dotrwam do jego początku.Jeszcze chwila i pewnie @nieznośne_poplątanie też dołączy
@nieznośne_poplątanie jak się czujesz , robisz jutro kolejną betę?
Każdy ma indywidualne zapotrzebowanie na progesteron. Moja gin mówi że jak dzidzi wyżera proga to dziewczynka.Kobieto ty nadal strasznie analizujesz
Daj spokój i czekaj ze spokojem na to co się wydarzy. Ja już na początku ciąży miałam niższy progesteron a jest wszystko w porządku.
Czuję się kiepsko, niby lepiej niż wcześniej ale wciąż kiepsko. Ciężko mi się przyzwyczaić do ograniczeń i do tego że już tak pewnie będzie... Ogrom pracy zaległej której nie dam rady wykonać a mam swoją działalność i to jest duży problem ehhh płaczliwa jestem haha
GratulacjeCiotki my od wczoraj razem
Także przekazuje brzuszek komuś kto czeka właśnie na betę by służył kolejne 9 pięknych miesięcy![]()