reklama
Gratulacje!!!!
Podpinam się pod pytanie. Jakiś lekarz polecany? Jak klinika?Dziewczyny czy któraś z Was korzysta z In-kty w Gdańsku??
Twój pierwszy transfer, prawda? Ładne zarodki? Gratulacje!!!
Hermeneg
Fanka BB :)
Twój pierwszy transfer, prawda? Ładne zarodki? Gratulacje!!!
Tak, pierwszy. Miałam transferowany zarodek 4.2.1
Za gratulacje dziękuję ale będą pewniejsze po becie

Devin
Moderator
Ja tam miałam transferyDziewczyny czy któraś z Was korzysta z In-kty w Gdańsku??
Tak powinno wyglądać ivf dla każdej, "od pierwszego strzalu", a nie droga przez męki, aż do zmęczenia materiału, że człowiek godzi się z losem i czeka aż będzie mógł ściągnąć buty procedur...Tak, pierwszy. Miałam transferowany zarodek 4.2.1
Za gratulacje dziękuję ale będą pewniejsze po becie![]()
Ja tam miałam transfer
Ja jestem załamana... byliśmy pod opieką u dr w Gdyni,ale niestety złożyła wypowiedzenie,i miala być do konca czerwca,ale powiezizeli jej,ze ma nie przychodzić do pracy.... my podchodziliśmy do transferu 03.06... I zostaliśmy sami.... mamy z umowy 5 weryfikacji u nich. Każda przebiega aż innym lekarzem! Nawet nie mam wizyty osobistej. Nie mowia jic o wynikach itd Robi mi położna usg w Gdyni i mam telefon od lekarza... poprzednie transfery przebiegały inaczej zupełnie! Jestem nam bardzo przykro,ze jesteśmy tak potraktowani,pewnie inni tez. Dlatego jestem ciekawa czy w Gdańsku tez macie podobne sytuacjęPodpinam się pod pytanie. Jakiś lekarz polecany? Jak klinika?

Gosia0132
Niestety w Gdańsku tak to u nich wyglada . Przy 1 dziecku tam trafiłam i byłam przerażona ich organizacjaJa jestem załamana... byliśmy pod opieką u dr w Gdyni,ale niestety złożyła wypowiedzenie,i miala być do konca czerwca,ale powiezizeli jej,ze ma nie przychodzić do pracy.... my podchodziliśmy do transferu 03.06... I zostaliśmy sami.... mamy z umowy 5 weryfikacji u nich. Każda przebiega aż innym lekarzem! Nawet nie mam wizyty osobistej. Nie mowia jic o wynikach itd Robi mi położna usg w Gdyni i mam telefon od lekarza... poprzednie transfery przebiegały inaczej zupełnie! Jestem nam bardzo przykro,ze jesteśmy tak potraktowani,pewnie inni tez. Dlatego jestem ciekawa czy w Gdańsku tez macie podobne sytuacjęmam kontakt z naszą doktor przez wiadomości... I ona ustawia mi leki...

reklama
Ruda08
Invi med ? Dr mak ?Ja jestem załamana... byliśmy pod opieką u dr w Gdyni,ale niestety złożyła wypowiedzenie,i miala być do konca czerwca,ale powiezizeli jej,ze ma nie przychodzić do pracy.... my podchodziliśmy do transferu 03.06... I zostaliśmy sami.... mamy z umowy 5 weryfikacji u nich. Każda przebiega aż innym lekarzem! Nawet nie mam wizyty osobistej. Nie mowia jic o wynikach itd Robi mi położna usg w Gdyni i mam telefon od lekarza... poprzednie transfery przebiegały inaczej zupełnie! Jestem nam bardzo przykro,ze jesteśmy tak potraktowani,pewnie inni tez. Dlatego jestem ciekawa czy w Gdańsku tez macie podobne sytuacjęmam kontakt z naszą doktor przez wiadomości... I ona ustawia mi leki...
Byłam u niej kieeeeedyś. Mam z jej ręki córkę. Od 4 stymulacji jestem w Game Cie u dr Cze.cha
W Gamecie masz kontakt z lekarzem, żadnych pośredników. U jednego wszystko