amusedxxx
Moderator
Pewnie chciałaś to na lipcowym wątku napisać co?Mi dzisiaj też prawy cycek jak kamień i boli ;/

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie chciałaś to na lipcowym wątku napisać co?Mi dzisiaj też prawy cycek jak kamień i boli ;/
na cyklu sztucznym można wszystko ustawić sobie, wszystko zależy od kiedy wdrożysz progesteron o czy endo jest gotoweWgl to jestem zaskoczona bo jestem na cyklu sztucznym i moj lekarz planuje transfer na 20 dcostatnio mialam na 16 i jakos jak tu kojaarze to raczej dziewczyny maja wczesniej, czy sie myle
?
Haha ale wstyd xdPewnie chciałaś to na lipcowym wątku napisać co?![]()
21 dc ;-)Wgl to jestem zaskoczona bo jestem na cyklu sztucznym i moj lekarz planuje transfer na 20 dcostatnio mialam na 16 i jakos jak tu kojaarze to raczej dziewczyny maja wczesniej, czy sie myle
?
Wgl to jestem zaskoczona bo jestem na cyklu sztucznym i moj lekarz planuje transfer na 20 dcostatnio mialam na 16 i jakos jak tu kojaarze to raczej dziewczyny maja wczesniej, czy sie myle
?
Na moją prośbę i po rozmowie z prowadzącym lekarzem mam ok 14dc. Ale właśnie norma dla cykli sztucznych to ok 20dc.
Przynajmniej z tego co ja czytam.
Wszytsko daje do aptekiA spytaj w klinice, u mnie jak zaczynałam stymulację to mówili że potem mogę im przywieźć do utylizacji właśnie strzykawki![]()
Nie w każdej jest taka możliwość niestetyWszytsko daje do apteki![]()
Zużyte strzykawki igly ampułki po lekach i apułkostrzykawki![]()
Ja miałam różnie, i w 18dc i w 22 dcWgl to jestem zaskoczona bo jestem na cyklu sztucznym i moj lekarz planuje transfer na 20 dcostatnio mialam na 16 i jakos jak tu kojaarze to raczej dziewczyny maja wczesniej, czy sie myle
?
mi nie chcieli przyjąć strzykawek i igiełWszytsko daje do apteki
Zużyte strzykawki igly ampułki po lekach i apułkostrzykawki![]()