reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Cześć wszystkim, długo mnie tu nie było, nasz maluszek pojawił się wcześniej na świecie 29 czerwca ( w 36+2), ale z solidną wagą - 3270 g i 53 cm co pozwoliło na przeprowadzenie operacji metodą laparoskopową :) jesteśmy po operacji i od dwóch dni ma wdrażanie pożywienie, pojawiła się też kupka więc układ pokarmowy zaczyna pracować. Trzymam za was wszystkie kciuki, niech los będzie łaskawy dla Was i da Wam dużo siły ❤️❤️❤️
Gratulacje kochana! Trzymam kciuki mocno za szybką rekonwalescencję dzidziusia! 👶 potwierdziło się że była to wada izolowana? Wiadomo jak długo będziecie w szpitalu? Ściskam mocno ❤️

reklama
W sumie też zapomniałam dać znać, że mój brzuszek też już zwolniony i gotowy iść dalej w świat ☺️ w czwartek się rozpakowałyśmy, co prawda zakończyło się indukcja ale udało się urodzić drogami natury. Także Zosia dołącza do trzymania kciuków za resztę cioć, które wciąż czekają na swoją kolej ☺️🥹

W sumie też zapomniałam dać znać, że mój brzuszek też już zwolniony i gotowy iść dalej w świat ☺️ w czwartek się rozpakowałyśmy, co prawda zakończyło się indukcja ale udało się urodzić drogami natury. Także Zosia dołącza do trzymania kciuków za resztę cioć, które wciąż czekają na swoją kolej ☺️🥹
Gratulacje. 🥰

Gratuluję ♥️
Przyznaję się, że widziałam tik toku xD o ile nic nie pomyliłam 😁

Gratulacje kochana! Trzymam kciuki mocno za szybką rekonwalescencję dzidziusia! 👶 potwierdziło się że była to wada izolowana? Wiadomo jak długo będziecie w szpitalu? Ściskam mocno ❤️
Tak, wada izolowana, poza tym nie mają zastrzeżeń do niego. Ale serce bolało jak na porodówce kilka razy usłyszałam, że nie mamy zrobionej diagnostyki inwazyjnej co nie pomagało w tym całym procesie porodu 🥺

GRatulacje i przypnę się do brzuszka jeżeli nikt go jeszcze nie zajął. Weryfikajca transferu 20 lipca 😉

Aaaaa cudownie 😻 gratulacje! Kolejna staraczka wygrywa z niepłodnością 🥹

reklama
Gratulacje! 🥰

Do góry