sunshine97
Fanka BB :)
Daję znać, że 2 transfer kończymy znowu z betą 0. Dziś 8 dpt. Ja chyba nigdy nie zobaczę 2 kresek albo chociaż minimalnej bety... ale jestem wkur***** na caly swiat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykto mi bardzoDaję znać, że 2 transfer kończymy znowu z betą 0. Dziś 8 dpt. Ja chyba nigdy nie zobaczę 2 kresek albo chociaż minimalnej bety... ale jestem wkur***** na caly swiat
Taak robilam tsh i przy okazji sprawdzilam. Nie ma opcji beta <0,200Przykto mi bardzo
Myślisz że już nic się nie ruszy do przodu?
Miałaś sprawdzać w poniedizlwek byłaś jednak dziś?
Ehh, przykro mi i bardzo dobrze Cię rozumiem. Natomiast wiara wraca po każdym nieudanym transferze. Zawsze.Daję znać, że 2 transfer kończymy znowu z betą 0. Dziś 8 dpt. Ja chyba nigdy nie zobaczę 2 kresek albo chociaż minimalnej bety... ale jestem wkur***** na caly swiat
Taak robilam tsh i przy okazji sprawdzilam. Nie ma opcji beta <0,200
Tylko nie wiem na ile to pocieszające. Bo to dla mnie zawsze taki mały koniec świata, tym razem chciałam wierzyć na maksa.Ehh, przykro mi i bardzo dobrze Cię rozumiem. Natomiast wiara wraca po każdym nieudanym transferze. Zawsze.
Tak. Podejść jak najszybciej do ostatniego zarodka. Już bez badań. Przenosimy sie wtedy z salve do gamety i tam na pewno bede chciala histeroskopie z biopsja zrobić no i podchodzimy do 2 procedury. W miedzy czasie chce nam ogarnac jeszcze kariotypy.Ja czekam do 11 dpt na kolejną weryfikacje.
Po cichu też już nastawiam sie na kolejna procedurę.
Powiedz macie jakiś plan na dalsze transfery ?![]()
Wiem. Ja po ostatnim nieudanym trzecim transferze załamałam się. Totalna bezsilność. Po czym po 2 tygodniach prawdopodobnie znaleźliśmy przyczynę tych porażek. Teraz z perspektywy patrząc, to rozumiem czemu sie nie udawało. Stan zapalny endometrium i polip w macicy. Teraz działam, by to wyleczyć i z podniesioną głową będę wchodzić w 2 procedurę. Mimo ze 3 tygodnie temu nie chciałam juz niczego i sie poddałam.Tylko nie wiem na ile to pocieszające. Bo to dla mnie zawsze taki mały koniec świata, tym razem chciałam wierzyć na maksa.
Wlasnie tez po tym 3 transferze zrobie sobie histero z biopsją bo chcialabym ją miec juz w nowej klinice. Dzięki za słowa wsparcia, nigdzie jak tu czuje się przynajmniej zrozumiana...Wiem. Ja po ostatnim nieudanym trzecim transferze załamałam się. Totalna bezsilność. Po czym po 2 tygodniach prawdopodobnie znaleźliśmy przyczynę tych porażek. Teraz z perspektywy patrząc, to rozumiem czemu sie nie udawało. Stan zapalny endometrium i polip w macicy. Teraz działam, by to wyleczyć i z podniesioną głową będę wchodzić w 2 procedurę. Mimo ze 3 tygodnie temu nie chciałam juz niczego i sie poddałam.
najpierw histero z biopsją, potem leczenie i stymulacja.Wlasnie tez po tym 3 transferze zrobie sobie histero z biopsją bo chcialabym ją miec juz w nowej klinice. Dzięki za słowa wsparcia, nigdzie jak tu czuje się przynajmniej zrozumiana...
Dziewczyny a jak to jest najpierw raczej robi sie histero przed rozpoczeciem stymulacji czy najpierw stymulacja a potem histero z biopsją? Można punkcje polaczyc z histero jak bede ją robiła prywatnie zeby zrobic za jednym znieczuleniem?