reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Wiem. Ja po ostatnim nieudanym trzecim transferze załamałam się. Totalna bezsilność. Po czym po 2 tygodniach prawdopodobnie znaleźliśmy przyczynę tych porażek. Teraz z perspektywy patrząc, to rozumiem czemu sie nie udawało. Stan zapalny endometrium i polip w macicy. Teraz działam, by to wyleczyć i z podniesioną głową będę wchodzić w 2 procedurę. Mimo ze 3 tygodnie temu nie chciałam juz niczego i sie poddałam.
Robiłaś prywatnie?

reklama
najpierw histero z biopsją, potem leczenie i stymulacja.
Nie sądzę, żeby można było to połączyć, to dwa różne zabiegi są.
Potwierdzam .
Po ostatnim nieudanym transferze też byłam pod decyzją histeroskopii z bjopsją endometrium a rozpoczęciem nowej procedury ale lekarz powiedział że pierwsze histero później ewentualnie leczenie a później stymulacja.

Hej dziewczyny 🙂 Wracam tu do was po dłuższym czasie i tym jak już się ogarnęłam i wracam do życia i przynoszę nadzieję dla każdej z Was 🙂 Wiem, że niektóre z Was mnie kojarzą, niektóre nie ale jestem na forum już bardzo dłuuugo. Kibicuje tutaj każdej z Was ♥️ 6 lat starań, ciąża pozamaciczna, IVF i mam swój cud. 1 lipca przywitałam na świecie Kaję 🩷

Wlasnie tez po tym 3 transferze zrobie sobie histero z biopsją bo chcialabym ją miec juz w nowej klinice. Dzięki za słowa wsparcia, nigdzie jak tu czuje się przynajmniej zrozumiana...

Dziewczyny a jak to jest najpierw raczej robi sie histero przed rozpoczeciem stymulacji czy najpierw stymulacja a potem histero z biopsją? Można punkcje polaczyc z histero jak bede ją robiła prywatnie zeby zrobic za jednym znieczuleniem?
Ja miałam najpierw stymulację, a potem w kolejnym cyklu histeroskopię z biopsją. Ale u mnie było od razu wiadome, że będzie hiperka, więc transfer i tak odroczony. Nie można połączyć histero z punkcją.

Do góry