penguinlicious
Moderator
A czemu nawet w sierpniu bez transferu?U mnie dalej bez transferu, w sierpniu też.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A czemu nawet w sierpniu bez transferu?U mnie dalej bez transferu, w sierpniu też.
Który masz dzień stymulacji?Ja też jutro pierwsze USG w czasie stymulacji. Zobaczymy jak nam idzie i kiedy będzie punkcja.
Szósty :-).Który masz dzień stymulacji?
U mnie naliczył wczoraj około 30 sztuk
To idziemy łeb w łebSzósty :-).
30 sztuk to chyba zagrożenie sporą hiperką?
histeroskopie z biopsją mamA czemu nawet w sierpniu bez transferu?
Witaj w klubie.... idziemy od początku podobnie. U mnie niewiadoma, bo czekam na okres a w przyszłym tygodniu wyjeżdżam. Więc jeżeli okres przyjdzie wcześniej niż w niedzielę, to histero pewnie koniec sierpnia/wrzesień... i znowu się wszystko przesuwa.histeroskopie z biopsją mam
ja we wtorek wzięłam ostatnią tabletkę duphastonu, czekam teraz na okres i zaczynam antykoncepcję. 12.08 histeroskopia. Potem czekam na wynik biopsji cały czas biorąc anty i jak dostanę wynik i będzie zielone światło, dopiero odstawiam anty, czekam na krwawienie z odstawienia i zaczynam estrofem.Witaj w klubie.... idziemy od początku podobnie. U mnie niewiadoma, bo czekam na okres a w przyszłym tygodniu wyjeżdżam. Więc jeżeli okres przyjdzie wcześniej niż w niedzielę, to histero pewnie koniec sierpnia/wrzesień... i znowu się wszystko przesuwa.