amusedxxx
Moderator
A jaka będzie radość jak się udaprawda. Tylko jak znów się nie uda to i żal będzie większy![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jaka będzie radość jak się udaprawda. Tylko jak znów się nie uda to i żal będzie większy![]()
jedz dużo białka, elektrolity do tego i będzie dobrzeDzięki!
Oby się obyło bez ! Bo boję się tego bardzo
Staram się jeść jak najwięcej białkajedz dużo białka, elektrolity do tego i będzie dobrze![]()
Kciuki za Ciebie zaciśnięteu mnie dziś 2 dzień na tabletkach anty. Cieszę się, że coś się dzieje, ale jak myślę, że do transferu jeszcze tyle czasu... 1,5 miesiaca myślę to najbiedniej. A chciałabym już.
coś się dzieje to już zawsze blizej jak daleju mnie dziś 2 dzień na tabletkach anty. Cieszę się, że coś się dzieje, ale jak myślę, że do transferu jeszcze tyle czasu... 1,5 miesiaca myślę to najbiedniej. A chciałabym już.
I jak u Ciebie po punkcji?Staram się jeść jak najwięcej białkaogólnie cała stymulację jem lekko żeby nie obciążać organizmu , a piję dziennie minimum 2-3 l wody
Ostatnio tak samo robiłam i było ok![]()
Aaaaa cudownieI jak u Ciebie po punkcji?
U mnie 12 komórek, 10 nadających się do zapłodnienia.
Dawaj znać koniecznie, żebyśmy mogły trzymać kciukiU mnie wizyta na której chyba ustalimy datę transferu 8 sierpnia![]()