reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Przydałyby się jeszcze jakieś dobre wieści na końcówkę lata! Ja na razie zbieram siły, żeby umówić się na kolejną wizytę w klinice 😖 @ przyszła w piątek, dokładnie 4 dni po odstawieniu leków i bolała jak 🤬

Przydałyby się jeszcze jakieś dobre wieści na końcówkę lata! Ja na razie zbieram siły, żeby umówić się na kolejną wizytę w klinice 😖 @ przyszła w piątek, dokładnie 4 dni po odstawieniu leków i bolała jak 🤬
Daj znać w piątek co powiedział lekarz, in vitro to jeden wielki proces czekania, na wszystko.
Ja mam nadzieję już we wrześniu zrobić histero. Liczę, że może będę po wynikach trochę mądrzejsza (oby!) i będziemy wiedzieć jak podejść do kolejnego transferu.

reklama
@koko.sanka a u Was kiedy start procedury? :) jak nastroje?
Dziękuję, że pytasz 🥹 podczytuję was w krzakach 🌳🌳

Awkward Homer Simpson GIF by Stophouse Music Group

Mąż jest po wlewach, jutro mam wizytę, mam nadzieję, że nie będę musiała się kłuć, żeby robić jakieś dodatkowe badania, tylko lekarz od razu rozpisze stymulację i od następnego cyklu działamy 🤞🏻🤞🏻 akurat jestem po okresie i taki optymistyczny wariant mi się marzy 🤣🤣
Jak Twoje samopoczucie? 🧡🧡

Do góry