sunshine97
Fanka BB :)
A miałas stan
I jak robiłaś betę?
Niestety. Beta 0. Oficjalnie zamykamy pierwszą procedurę
W czwartek mamy wizyte w nowej klinice u nowego lekarza i zobaczymy co dalej zycie przyniesie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
A miałas stan
I jak robiłaś betę?
Bardzo mi przykroNiestety. Beta 0. Oficjalnie zamykamy pierwszą procedurę
W czwartek mamy wizyte w nowej klinice u nowego lekarza i zobaczymy co dalej zycie przyniesie
 mam nadzieję, że  zmiana przyniesie Wam coś lepszego.
 mam nadzieję, że  zmiana przyniesie Wam coś lepszego.
Daj znać w piątek co powiedział lekarz, in vitro to jeden wielki proces czekania, na wszystko.Przydałyby się jeszcze jakieś dobre wieści na końcówkę lata! Ja na razie zbieram siły, żeby umówić się na kolejną wizytę w klinice@ przyszła w piątek, dokładnie 4 dni po odstawieniu leków i bolała jak

Przykro miNiestety. Beta 0. Oficjalnie zamykamy pierwszą procedurę
Dziękuję, że pytasz@koko.sanka a u Was kiedy start procedury?jak nastroje?
 podczytuję was w krzakach
 podczytuję was w krzakach 

akurat jestem po okresie i taki optymistyczny wariant mi się marzy
 akurat jestem po okresie i taki optymistyczny wariant mi się marzy 

No to kciuki za dzisiaj! Koniecznie daj znać czy masz już wypisana stymulację, jakie leki itpDziękuję, że pytaszpodczytuję was w krzakach

Mąż jest po wlewach, jutro mam wizytę, mam nadzieję, że nie będę musiała się kłuć, żeby robić jakieś dodatkowe badania, tylko lekarz od razu rozpisze stymulację i od następnego cyklu działamyakurat jestem po okresie i taki optymistyczny wariant mi się marzy
Jak Twoje samopoczucie?
 wczoraj mąż poczuł pierwszy raz kopnięcie dzidziula. Piękne uczucie
 wczoraj mąż poczuł pierwszy raz kopnięcie dzidziula. Piękne uczucie  bardzo bym chciała żebyście wszystkie tego doświadczyły za niedługo
 bardzo bym chciała żebyście wszystkie tego doświadczyły za niedługo