reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dziewczyny ale jestem wkurzona i zdenerwowana jednocześnie.
15 lipca robiłam tą histeroskpie z wycinkami. Do tej pory nie mam tych wyników.
Od 2 tygodnii wydzwaniam o sprawdzenie czy są te wyniki już..i dalej nic.
Pani w sekretariacie mówiła dziś że dziwna sprawa bo wyniki innych z lipca już są.
I mam zadzwonić jutro i jak nie będą to będzie interweniować.
Ile wy czekaliście na te wyniki.??
Ja robiłam na nfz . Wycinki cd138 i cd56
Oby udało się znaleźć te wyniki... Prywatne miałam po około 2 tygodniach, a na NFZ po 3.

reklama
Pani w sekretariacie mówiła dziś że dziwna sprawa bo wyniki innych z lipca już są.
Ona powinna już interweniować.... mówią, że na wyniki to tak 3-4 tygodnie.
Też bym się wkurzyła :/

A gdzie robiłaś? Jeśli na Kopernika to jest konto pacjenta o którym mało kto wie (logujesz się swoim mejlem) i tam wyniki miałam dosłownie po dwóch tygodniach, a w sekretariacie ich dalej nie wiedzieli :)

No to kciuki za dzisiaj! Koniecznie daj znać czy masz już wypisana stymulację, jakie leki itp :) niech ten dobry nastrój trwa jaknajdluzej! :)

U mnie super 🥹 wczoraj mąż poczuł pierwszy raz kopnięcie dzidziula. Piękne uczucie 🥹 bardzo bym chciała żebyście wszystkie tego doświadczyły za niedługo 🤞🫶
Ja już po wizycie. Poszłam, to stwierdził, że robimy cytologię, chlamydię i amh, bo z lutego to już nieświeże 😶 jutro jak będzie wynik, to mu wysylam, a za tydzień przychodzę na rozpiskę stymulacji.

Pięknie 😍 te kopniaki to podobno takie motyle w brzuchu pani motylkowa 🥰🥰

Ja robiłam prywatnie i czekałam równe 5 tygodni, ale mówili że mogą być do 6 tygodni. Mam nadzieję że przyjdą jakoś na dniach 🤞

reklama
Dziewczyny u mnie wizyta w poniedziałek 1.09. Będę chciała pytać o endometriozę, tak jak radziłyście. Zobaczymy, może lekarz będzie miał też jakiś pomysł co robić przed drugim transferem.
Przyjelam teraz taktykę, że nikomu z bliskich nic nie mówię (poza mężem oczywiście), bo te próby pocieszania po porażce, mnie wykończyly, sami eksperci od ivf dookola mnie... może będzie jak z prawem jazdy, zdałam dopiero jak się nie przyznałam, że mam egzamin 😂

Do góry