AuraWaves
Fanka BB :)
Hej dziewczyny,jestem świeżo po transferze,transfer był na cyklu naturalnym mrożonej 5 dniowej blastocysty,punkcje miałam koniec kwietnia ale wszystko się przedłużyło przez to że miałam zagrożenie hiperstymulacji a kiedy już mogłam mieć transfer to klinika miała ferie ..wcześniej był plan że miałam brać progesteron po transferze,dziś jednak lekarz zmienił zdanie i powiedział że nie mam go brać bo ciało produkuje samo progesteron i nie jest potrzebny a jedynie może zaszkodzić,nie rozumiem jego decyzji i zastanawiam się nad branie proga na własną rękę bo czopki już wcześniej miałam wykupione,jednak nie wiem sama czy lepiej mu zaufać czy zrobić po swojemu,wiem że nic nie powinno się robić na własną rękę ale zawsze słyszałam wszędzie że progesteron odżywia endometrium po transferze  ..

za tydzień połówkowe. Jeju nie wiem kiedy to zleciało. Nareszcie czas zaczął normalnie lecieć
za tydzień połówkowe. Jeju nie wiem kiedy to zleciało. Nareszcie czas zaczął normalnie lecieć  bo ostatnie trzy lata to chyba z sześć lat trwały
 bo ostatnie trzy lata to chyba z sześć lat trwały 

to jest mój pierwszy transfer i za bardzo nie wiem od kiedy zacząć testować ale znając mnie to zacznę od 3dpt bo jestem z tych bardzo nie cierpliwych
 to jest mój pierwszy transfer i za bardzo nie wiem od kiedy zacząć testować ale znając mnie to zacznę od 3dpt bo jestem z tych bardzo nie cierpliwych 

właśnie lekarz to samo mówił że ciało samo produkuje i nie ma potrzeby brania progesteronu … kusi mnie aby od jutra brać ten progesteron… przecież ciężko przedawkować nie ? No a tak dla spokojnej głowy że zrobiłam wszystko,najwyżej jak transfer się nie uda i beta będzie negatywna to mogę proga odstawić od razu
 właśnie lekarz to samo mówił że ciało samo produkuje i nie ma potrzeby brania progesteronu … kusi mnie aby od jutra brać ten progesteron… przecież ciężko przedawkować nie ? No a tak dla spokojnej głowy że zrobiłam wszystko,najwyżej jak transfer się nie uda i beta będzie negatywna to mogę proga odstawić od razu