Kejcik
Fanka BB :)
Oootakże trzymamy kciuki
To kiedy pierwsze testowanie?

myślę, ze w sobotę rano
myślę, ze w sobotę rano 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Oootakże trzymamy kciuki
To kiedy pierwsze testowanie?

myślę, ze w sobotę rano
myślę, ze w sobotę rano 
bo jakoś tak się nie przyznawałam ale jak zobaczyłam, że to ten sam dzień to poczułam potrzebę się podłączyć do wspólnego odliczaniaAle super, nie wiedzialam, że transferujesz w tym samym czasie! Ja o 12czyli mówisz, że testujemy od soboty?

Dziś przyszedł mi zapas pinkow, a jutro przyjdą easy@home - będę gotowa.
 no i zaraz pójdziemy razem na majowe mamusie
 no i zaraz pójdziemy razem na majowe mamusie  
  chociaż powinny się wgryzać podobnie
 chociaż powinny się wgryzać podobnie 

moje rozwarcie doszło do max 6 cm nawet po przebiciu pęcherza więc widocznie tak musiało byćNo u mnie było max 2 cm . Ja miałam najpierw pesar z prostagladynami, potem żel z prostagladynami potem 24h przerwy i znowu pesar który wyjęto, jak małej spadło na 40 sek tętno na ktg, gdyby nie odbiło to w nocy miałabym natychmiastowe cc, a tak zaczekano do późnego rana, kiedy miało być większe grono personelu.
Może gdyby przebili wody coś zaczęłoby sie dziać, ale mówili że nie mogą w mojej sytuacji.
 było mi przykro, że naturalnie nie poszło bo byłam bardzo nastawiona ale najważniejsze, że zdrowe bobaski są po tej stronie
 było mi przykro, że naturalnie nie poszło bo byłam bardzo nastawiona ale najważniejsze, że zdrowe bobaski są po tej stronie 

U mnie ostatnio 4dpt też był mikro cień, ale w 5dpt coś bardziej widocznego.bo jakoś tak się nie przyznawałam ale jak zobaczyłam, że to ten sam dzień to poczułam potrzebę się podłączyć do wspólnego odliczaniano i zaraz pójdziemy razem na majowe mamusie
Ostatnio właśnie w sobotę się pojawiła kreska to liczę na podobny sukces, ewentualnie niedziela bo miałam troszkę inny zarodek tym razem podany (3BB a wcześniej 4BB)chociaż powinny się wgryzać podobnie
Też mam pinki i easy@home
 zastanawiałam się właśnie czy trochę później nie zacznie się implantować.
 zastanawiałam się właśnie czy trochę później nie zacznie się implantować.
Mi jeszcze 3 miesiące nie minęły więc nie będę przesadzaćja byłam też gotowa już wcześniej ale przez CC musiałam odczekać 12 miesięcy

Ja za ciebie równieżTo trzymam mocno kciuki
My u Banach Stróżyckiej jeśli nic się nie zmieni. Bo póki co byłam u niej prywatnie, czekamy na przeniesienie całej dokumentacji i przy omawianiu wyników histero, pewnie na poczatku października ma nas kwalifikować.
Czy Tobie po 1 procedurze zapładniali wszystkie komórki? Miałam sie dopytać i zapomniałam... bo w 1 procedurze zaplodnili nam tylko 6 a mialam 9 dojrzalych komorek i troche mam nadzieje, że ona da nam pozwolenie na zaplodnienie wszystkich...
I drugie pytanie, czy robili Ci scratching endometrium przed transferem? Pytam z ciekawosci bo w salve robili rutynowo kazdej.

To moje, 6dpt przy becie 8A macie może zjęcia swoich kresek z 6 albo 7 dnia po transferze ? Próbowałam przewijać na forum wcześniejsze wasze wpisy ale dużo tego i ciężko znaleźć
Faktycznie jaśniutkie są te 6dpt,dziś jeszcze zrobię i zobaczę czy już całkiem zniknęło czy może trochę ciemniejszy będzie,ale wątpię że coś będzie bo nie czuje kompletnie się inaczej,sucho jak przed okresem i żadnego znaku w ciele że mogło by się zagnieździćTo moje, 6dpt przy becie 8
Trzymamy kciukiFaktycznie jaśniutkie są te 6dpt,dziś jeszcze zrobię i zobaczę czy już całkiem zniknęło czy może trochę ciemniejszy będzie,ale wątpię że coś będzie bo nie czuje kompletnie się inaczej,sucho jak przed okresem i żadnego znaku w ciele że mogło by się zagnieździć
 ️
️