Ja chodzę do pracy,w pracy tyle nie myślę co w domuTo zależy, jaką masz pracę ;-)
Po pierwszym poszłam do pracy.
Po drugim postanowiłam wziąć sobie 8 dni wolnego na spokojne zagnieżdżanieAkurat miało się wtedy sporo dziać, wiedziałam np. że trzeba będzie w tych dniach w pracy sporo dźwigać, przestawiać, do tego tańczyć, śpiewać i recytować, i nie miałam ochoty się nikomu tłumaczyć, dlaczego siedzę w kącie i tego nie robię. A od strony emocjonalnej miałam trochę inne podejście - nie stresowałam się samym testem, tylko raczej ciągiem dalszym. Więc generalnie to wolne mi bardzo dobrze zrobiło, bo ja zasadniczo pracy nigdy nie opuszczałam ;-)
reklama
Avy
Fanka BB :)
A tu będzie zonk i pokaze <5
Jutro jak tylko będzie wynik to dam znac![]()
Nie dziękuję
Madame JS
Jeszcze nie ma? ;-)To wynik zrobiony. Czekam![]()
Niestety jeszcze nie, Pani mówiła że wieczorem będą.. ale myślę że kolo 16 powinny już byc,więc czekam jak na igłachJeszcze nie ma? ;-)
Dziewczyny mam wynik. Moja beta 21,29 mlU/ml. Ciekawe co mi wykaże w piatekJeszcze nie ma? ;-)
Madame JS
No widzisz! To teraz byle do piątkuDziewczyny mam wynik. Moja beta 21,29 mlU/ml. Ciekawe co mi wykaże w piatekmam nadzieję że będzie o wiele wyższa
Dzięki Wam dzisiaj poszlam na betę. Mam tylko nadzieje ze bedzie wyzsza. Ile tak powinnam mieć więcej? 60% czy więcej?No widzisz! To teraz byle do piątku![]()
reklama
Madame JS
Ponad 66.Dzięki Wam dzisiaj poszlam na betę. Mam tylko nadzieje ze bedzie wyzsza. Ile tak powinnam mieć więcej? 60% czy więcej?
Tu jest kalkulator: