Hej Ninka ! Ja mam niecałe 41 lat. I też się szykuje. Trochę mi się smutno ostatnio zrobiło, bo overleap nie zadziałał. Już pominę 2 tys wyrzucone w błotoU mnie to wiek 40 lat a AMH 0,37 więc to będzie cud jak się uda![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej Ninka ! Ja mam niecałe 41 lat. I też się szykuje. Trochę mi się smutno ostatnio zrobiło, bo overleap nie zadziałał. Już pominę 2 tys wyrzucone w błotoU mnie to wiek 40 lat a AMH 0,37 więc to będzie cud jak się uda![]()
A jaką miałaś dawkę? To na pewno kwestia indywidualna, ale u mnie akurat zadziałał o wiele lepiej niż Gonal... (3 pęcherzyki do iui przy dawce 100, a przy Ovaleap 150 prawie 20 do punkcji...).Hej Ninka ! Ja mam niecałe 41 lat. I też się szykuje. Trochę mi się smutno ostatnio zrobiło, bo overleap nie zadziałał. Już pominę 2 tys wyrzucone w błotoodezwij się do mnie
Ula
Dawkę końska 300 przez 5 dni. I nic. Pusto.A jaką miałaś dawkę? To na pewno kwestia indywidualna, ale u mnie akurat zadziałał o wiele lepiej niż Gonal... (3 pęcherzyki do iui przy dawce 100, a przy Ovaleap 150 prawie 20 do punkcji...).
A tu znowu jaW którym dniu robiłyście betę bo już nie mogłyście się powstrzymać ?![]()
ja właśnie dziś byłam zbadać proga i dodatkowo zrobiłam betę więc zobaczymyA tu znowu ja- 15dpt
![]()
Ale domowe wyszły już w 5dpt.
A właściwie cień cienia w 4.
Super. Ja robilam betę w 8dptja właśnie dziś byłam zbadać proga i dodatkowo zrobiłam betę więc zobaczymynie będę się jeszcze nią sugerować ale no cóż
dziś 5dpt i 12 dzień od zastrzyku ovitrelle
i jak ?Super. Ja robilam betę w 8dpt![]()
U mnie niestety ciąża biochemiczna.i jak ?ja jutro jadę sprawdzić przyrost będzie 7dpt
3 transfer , mieliśmy 5 zarodków ale 2 niestety nie rozmroziły się poprawnie . Ten jest ostatniU mnie niestety ciąża biochemiczna.
U Ciebie który transfer?