Orchidea93
Fanka BB :)
Właśnie dr mi powiedział że powinno być min 8. Poniżej raczej nie robią. Może jeszcze urosnie do poniedziałku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
można od 7 to jest monimum bynajmniej u mnie w kliniceWłaśnie dr mi powiedział że powinno być min 8. Poniżej raczej nie robią. Może jeszcze urosnie do poniedziałku
Czerwone wino bezalkoholowe ;-)Właśnie dr mi powiedział że powinno być min 8. Poniżej raczej nie robią. Może jeszcze urosnie do poniedziałku
Mi tez nic.Hej dziewczynya co Wam lekarz polecił na wzrost endometrium. Ja dziś byłam na wizycie endom. 2.5 w poniedziałek jade jeszcze raz. Jeżeli nie wzrośnie to w tym cyklu nie będzie transferu :/ . Biorę kwas foliowy witaminę B12 i D można coś jeszcze brać?