Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Możemy porozmawiać?Myślę, że jeśli chodzi o in vitro nie trzeba jechać specjalnie do Czech. Mamy świetnych specjalistów w Polsce. Sama podchodziłam do IVF w klinice invicta, osobiście myślę, że mogę polecić
Mają świetny bank komórek, dużą bazę dawczyń, specjalistyczne labolatoria na własność... Każda dawczyni jest badana bardzo szczegółowo i pod każdym kątem. Dodatkowo klinika daje Ci możliwość wyboru dawczyni ze względu na jej rysopis, dzięki czemu możesz wybrać komórkę z genami podobnym do Twoich. Ja korzystałam z tej opcji, Bo razem z mężem mamy jasne włosy i chcieliśmy, żeby dziecko też takie odziedziczyło
. Jeśli masz jakieś pytania, to dawaj śmiało
![]()
Haloo są tu jeszcze dziewczyny z Ak?Hej, jestem tu nowa, transfer zarodka mialam 23.11 w klinice Euroferil. Korzystałam z AK , to byl moj pierwszy transfer, w piątek testuje, nke mam zadnych objawow więc pewnie nie wyszło.
Ojej co się dzieje?? Dlaczego zarodek źle się rozwija???Hej jestem. U mnie źle się dzieje.... wszystko idzie w złym kierunku...zarodek źle się rozwija... w zasadzie czekam na najgorsze...
zgadzam się. też nie widzę sensu i tez polecam Invictę.Myślę, że jeśli chodzi o in vitro nie trzeba jechać specjalnie do Czech. Mamy świetnych specjalistów w Polsce. Sama podchodziłam do IVF w klinice invicta, osobiście myślę, że mogę polecić
Mają świetny bank komórek, dużą bazę dawczyń, specjalistyczne labolatoria na własność... Każda dawczyni jest badana bardzo szczegółowo i pod każdym kątem. Dodatkowo klinika daje Ci możliwość wyboru dawczyni ze względu na jej rysopis, dzięki czemu możesz wybrać komórkę z genami podobnym do Twoich. Ja korzystałam z tej opcji, Bo razem z mężem mamy jasne włosy i chcieliśmy, żeby dziecko też takie odziedziczyło
. Jeśli masz jakieś pytania, to dawaj śmiało
![]()
Czy sama byłaś też pacjentką Gyncentrum czyli Pronatal w Ostrawie? Ja nie wiem którą wybrać czy Reprofit czy Pronatal Gyncentrum.Polskiekvliniki mają duże banki komórek i nasienia, Słyszałam jednak, że niektóre sprowadzają komórki z Hiszpanii i Litwy, a nto tylko dlatego że dawcy w Polsce zwyczajnie nie dostają wynagrodzenia oocyty/nasienie, dlatego wydaje mi się bezpieczniejsza adopcja w Czechach. Tamtejsze kliniki maja tylko swoich słowiańskich dawców i dużą skuteczność zapłodnienia ze świeżymi komórkami adoptowanymi (stymulacja dawczyni i zapłodnienie świeżej komórki) bez zamrażania. Polecam dr Orlika w Gyncentrum w Ostrawie. To bardzo dobry specjalista. Wszystkie badanie zrobione w kraju są ważne. Konsultacje można odbyć on-line w języku polskim. Klinika współpracuje z rownież polskimi klinikami właśnie w zakresie świeżego dawstwa. pozdrawiam, mam nadzieję, że coś pomogłam