• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

in vitro z komórką dawczyni

reklama
Jestem po wizycie, na usg wszystko jest dobrze tylko ten test pappa wyszedł 1 do 103 . lekarz wspomniał o tym badaniu nifty ale decyzja należy do nas. Bo na darmowe badanie z kłuciem maluszka się nie zgodzę
Wysokie ryzyko to gdy jest 1 do mniej niz 100. Ja bym zrobila NIFTY gdybym nie miala zarodka badanego genetycznie. Dla spokoju duszy bo Twoje 1:103 to niskie ryzyko :) ale też zobacz czy NIFTY, a moze PANORAMA lub Harmony? Podstawowe wady genetyczne wykażą wszystkie ale różnią się w szczegolach i czasem w cenach

Wysokie ryzyko to gdy jest 1 do mniej niz 100. Ja bym zrobila NIFTY gdybym nie miala zarodka badanego genetycznie. Dla spokoju duszy bo Twoje 1:103 to niskie ryzyko :) ale też zobacz czy NIFTY, a moze PANORAMA lub Harmony? Podstawowe wady genetyczne wykażą wszystkie ale różnią się w szczegolach i czasem w cenach
Zastanawiamy się czy w ogóle robić jakieś badanie bo to pappa to tylko statystyki z podstawionych cyferek w rubryki 🙂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry