Uff doktor dzwonił powiedział że nie problem u o ile nie ma gorączki. Wyszło że jestem panikaraTeż już o tym myślałam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uff doktor dzwonił powiedział że nie problem u o ile nie ma gorączki. Wyszło że jestem panikaraTeż już o tym myślałam
Super wiadomość !Uff doktor dzwonił powiedział że nie problem u o ile nie ma gorączki. Wyszło że jestem panikara![]()
Super wiadomość to ta że twój synek codziennie silniejszySuper wiadomość !
W zeszłą niedzielę miał bezdechy i zabrali go spowrotem na intensywną terapię i w piątek oddali go na oddział z podejrzeniem że już nam się przełyk zwęża ..Super wiadomość to ta że twój synek codziennie silniejszyMożesz go już normalnie przytulić czy tylko te pieluchę zmieniać na
No właśnie w piątek decyzja chirurga - karmienie tylko sondąOlej je bo to ich rola przymocować sondę tak, aby nie wypadła przy przebieraniu. A opierd… Cię bo wiedzą, że oberwą od lekarza. Trzymam kciuki za jak najlepszy wynik endoskopii. Jak Ci idzie z karmieniem?
Waga super! Sprawdzilam, że Diablica ważyła tyle jak miała 5 tygodni czyli w terminie poroduNo właśnie w piątek decyzja chirurga - karmienie tylko sondąprzez weekend
Ale zjadał na intensywnej nawet 50 ml na raz
A ja jak karmiłam go to zjadał do 40 l
jutro najpóźniej we wtorek ale raczej jutro chcą sprawdzić to zwężenie endoskopowo inod razu poszerzyć w razie konieczności
Więc czekam na poranny obchód
Synek waży już 3300![]()
Jak tam u Was?Uff doktor dzwonił powiedział że nie problem u o ile nie ma gorączki. Wyszło że jestem panikara![]()
Też bym chciała wiedzieć. Nasienie oddane i zero info na razie. Napisałam maila dziś. Winwin a Ty u siebie też miałaś koordynatorkę z Bielegostoku? Niejaka MM?Jak tam u Was?
Żadnej koordynatorki nie miałam. Ten moj oddzial to chyba mały więc tam miałam tel do lekarza. Embriolog dzwonił chyba po 5 dniach.Też bym chciała wiedzieć. Nasienie oddane i zero info na razie. Napisałam maila dziś. Winwin a Ty u siebie też miałaś koordynatorkę z Bielegostoku? Niejaka MM?