reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

in vitro z komórką dawczyni

reklama
Super wiadomość to ta że twój synek codziennie silniejszy 💪 Możesz go już normalnie przytulić czy tylko te pieluchę zmieniać na
W zeszłą niedzielę miał bezdechy i zabrali go spowrotem na intensywną terapię i w piątek oddali go na oddział z podejrzeniem że już nam się przełyk zwęża ..😞i trzeba go będzie poszerzać ale dopiero po weekendzie zrobią endoskooowo badanie ile wynosi to zwężenie
A my przez to mam wrażenie że zrobiliśmy krok w tył
Bo już ładnie jadł z butelki a przez cały weekend karmiony tylko sonda ☹️
Właściwie to robię wszystko przy nim
A przed chwilą dostałam opier… od pielęgniarek bo przebierałam dziecko i wyciągnął sobie sondę
Afera na cały oddział… pretensje gadanie pod nosem
Ale jak mojemu dziecku w zeszłą niedzielę saturacja spadła i tętno do 60.. to kawę piły i było ok

Olej je bo to ich rola przymocować sondę tak, aby nie wypadła przy przebieraniu. A opierd… Cię bo wiedzą, że oberwą od lekarza. Trzymam kciuki za jak najlepszy wynik endoskopii. Jak Ci idzie z karmieniem?

Olej je bo to ich rola przymocować sondę tak, aby nie wypadła przy przebieraniu. A opierd… Cię bo wiedzą, że oberwą od lekarza. Trzymam kciuki za jak najlepszy wynik endoskopii. Jak Ci idzie z karmieniem?
No właśnie w piątek decyzja chirurga - karmienie tylko sondą 😟przez weekend
Ale zjadał na intensywnej nawet 50 ml na raz
A ja jak karmiłam go to zjadał do 40 l

jutro najpóźniej we wtorek ale raczej jutro chcą sprawdzić to zwężenie endoskopowo inod razu poszerzyć w razie konieczności
Więc czekam na poranny obchód
Synek waży już 3300🥳

No właśnie w piątek decyzja chirurga - karmienie tylko sondą 😟przez weekend
Ale zjadał na intensywnej nawet 50 ml na raz
A ja jak karmiłam go to zjadał do 40 l

jutro najpóźniej we wtorek ale raczej jutro chcą sprawdzić to zwężenie endoskopowo inod razu poszerzyć w razie konieczności
Więc czekam na poranny obchód
Synek waży już 3300🥳
Waga super! Sprawdzilam, że Diablica ważyła tyle jak miała 5 tygodni czyli w terminie porodu :) wiec Jasio rozwija sie cudownie. Wiem, że teraz jest Wam ciężko, ale bardzo bardzo trzymam kciuki, żebyście jak najszybciej mogli zapomnieć o tym czasie i cieszyć się życiem

reklama
Do góry