reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

in vitro z komórką dawczyni

reklama
No....i taki był plan przecież 😁 będzie dobrze, jesteśmy z Tobą
Stresa masz?
Raczej nie... staram się nastawiać że cokolwiek będzie to ma być piękny dzień i nic mi nie popsuje humoru.
Jedyne co to stresuję się obsługą dziecka że nie będę potrafić no i też że wszystko się zmieni. Czy ja się odnajdę? Co chwilę myślę że czegoś nie mam ale przecież są sklepy jakby co... milion myśli!

Raczej nie... staram się nastawiać że cokolwiek będzie to ma być piękny dzień i nic mi nie popsuje humoru.
Jedyne co to stresuję się obsługą dziecka że nie będę potrafić no i też że wszystko się zmieni. Czy ja się odnajdę? Co chwilę myślę że czegoś nie mam ale przecież są sklepy jakby co... milion myśli!
Będzie dobrze. Musi być dobrze , przecież tyle czekałaś na ten dzień Odnajdziesz się na pewno, to przychodzi automatycznie po porodzie.....dostaje się super mocy 😁 słuch absolutny na każde kwęknięcie maluszka i mniejsza....dużo mniejsza potrzeba snu 😂

Do góry