reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

in vitro z komórką dawczyni

Dokładnie tak, cc ze wskazań pilnych i kropka. Mialas kilkanaście minut stresu ale najważniejsze ze Wiktor jest zdrowy! A jak w nocy? Czesto Cie budzi? Wychodzicie juz na spacery?
Pamietam, że ja wstawalam co 2h a z domu zaczęłyśmy wychodzić dzien po powrocie - ale glownie dlatego, że chodziłam szukac kota uciekiniera🤣🤣 gnom wrócił sam po 5 dniach, był obrażony, że wróciłam ze szpitala z dzieckiem…
Masz kota niewychodzącego ?
(Ja mam dwa koty 1 wychodzący drugi niewychodzący, ten wychodzący obraził się na nas i prawie go w domu teraz nie ma 😀)
Ta obraza szybko mu przeszła ?

reklama
Masz kota niewychodzącego ?
(Ja mam dwa koty 1 wychodzący drugi niewychodzący, ten wychodzący obraził się na nas i prawie go w domu teraz nie ma 😀)
Ta obraza szybko mu przeszła ?
Ja mam 4 wychodzące i 3 domowe :) te wychodzace to jeszcze moja ś.p.mama nauczyła wracać, ja potem wziełam z fundacji jeszcze 3 ale już są domowe. Straszne z nich cykory w tym najmlodszy cięzko chory na serce, bierze codziennie leki. Mają do dyspozycji duzy dom, wiele pieknych foteli do drapania, dobrze im :)

Dokładnie tak, cc ze wskazań pilnych i kropka. Mialas kilkanaście minut stresu ale najważniejsze ze Wiktor jest zdrowy! A jak w nocy? Czesto Cie budzi? Wychodzicie juz na spacery?
Pamietam, że ja wstawalam co 2h a z domu zaczęłyśmy wychodzić dzien po powrocie - ale glownie dlatego, że chodziłam szukac kota uciekiniera🤣🤣 gnom wrócił sam po 5 dniach, był obrażony, że wróciłam ze szpitala z dzieckiem…
To jest mały śpioch! W nocy budzi się tak co 4h. Na razie u nas ciągle wieje mocno więc nie wychodzimy. Raz jak było prawie 30st to wystawiłam go na 10min bo z kolei było za gorąco 😉
Ooo masz kota? Nasz też się obraził i wycofał. Szkoda mi go bo obserwuje z daleka i się smuci 😞

To jest mały śpioch! W nocy budzi się tak co 4h. Na razie u nas ciągle wieje mocno więc nie wychodzimy. Raz jak było prawie 30st to wystawiłam go na 10min bo z kolei było za gorąco 😉
Ooo masz kota? Nasz też się obraził i wycofał. Szkoda mi go bo obserwuje z daleka i się smuci 😞
Mam 7 :)

Co tam u Was Mamuśki?
Moja Diablica za 2 tygodnie skończy 2 latka a ja ciagle nie mogę uwierzyć, że się udalo🤣 mam wrażenie, że urodziłam wczoraj…
U nas 7 miesięcy i też nie wiem kiedy to zleciało, zaczyna się ten ciekawszy okres czyli pełzanie i rządzenie nami 😂
Najchętniej to by cały czas na dworze była ale na rękach bo więcej widać 😁
W wózku posiedzieć może ale nie za długo bo na półleżąco w spacerówce bo jeszcze nie siedzi samodzielnie
A żeby było ciekawiej to idą kolejne zęby , także jest wesoło🤣

Co tam u Was Mamuśki?
Moja Diablica za 2 tygodnie skończy 2 latka a ja ciagle nie mogę uwierzyć, że się udalo🤣 mam wrażenie, że urodziłam wczoraj…
Wszystkiego najlepszego dla Ani i dzielnej mamy 🥳
U nas 7 miesięcy i też nie wiem kiedy to zleciało, zaczyna się ten ciekawszy okres czyli pełzanie i rządzenie nami 😂
Najchętniej to by cały czas na dworze była ale na rękach bo więcej widać 😁
W wózku posiedzieć może ale nie za długo bo na półleżąco w spacerówce bo jeszcze nie siedzi samodzielnie
A żeby było ciekawiej to idą kolejne zęby , także jest wesoło🤣
Patrz u ciebie już 7 miesięcy 🤗a u mnie za
3 dni - 3 miesiące 😳
Ale ten czas leci !
U nas staramy się mieć jakas rutynę
Prywatna rehabilitacja i
Jesteśmy pod opieka OWI
Powoli zapełniamy harmonogram wizyt u specjalistów 🙂z racji wcześniactwa

Co tam u Was Mamuśki?
Ale to leci!!!
Ja też nie mogę uwierzyć że się nam udało 😉
Dzisiaj młody od godziny śpi po raz pierwszy... Od rana był na rękach 😞 chyba chodziło o kupkę... kiedy zaczynaja się kolki? Na razie jestem w trybie przetrwania 😀

reklama
Do góry