• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

in vitro z komórką dawczyni

Badałyście prolaktynę przed transferami?
Mi immunolog zleciła
Moje wyniki
47.54 ng\ml
A po obciążeniu mpc po godzinie 163,30
Niby jest hiperprolaktynemia ale przyrost po obciążeniu jest za mały bo powinno być pięciokrotnie

reklama
Ja dostalam od Żaka Dostinex :) po chyba 2 tyg stezenie spadlo (ten lek sie bierze raz w tygodniu:€ ). Kazal brac jeszcze jakis czas po pol tabletki
Masz rację -chyba Ż pomyliłam. Ale lekarz z 🍀 zdecydowanie odstawił. Novum też tak pisze na swoim blogu. To może niech się zdecydują. W 32 zleconych przez imunologa badaniach - nie było w ogóle prolaktyny!!!
Brałam kiedyś dostinex polując na ten za 100 nie za 300. To mi wrzucilyscie temacik...👾

Bliskodo- kciuki za usg jutro.
Melapola- jak Ania zaimprezowala na chrzcinach?:-)
Ania ma znow zmienione mleko, na Neocate czyli calkowicie zhydrolizowane (150zl/puszka), to jest ten preparat za ktory nfz sciga pediatrow zeby oddawali kase za niesluszną refundacje wiec szukam odwaznego gastrologa ktory da mi zaswiadczenie ze dzidzia ma ciężką postac alergii na BMK. Wtedy jest na ryczalt za kilka zl…
Na chrzcie była aniołem!! Chociaz ksiądz nie żałował wody i zmoczył cały kaptur kurteczki i becik 🤣
A jak u Ciebie? Kiedy planujesz sie rozpadać na 2?

Załączniki

• fccd74f1-2c16-4db3-8298-7e728d993b58.jpeg
    fccd74f1-2c16-4db3-8298-7e728d993b58.jpeg
    460,9 KB · Wyświetleń: 131
reklama
Ania ma znow zmienione mleko, na Neocate czyli calkowicie zhydrolizowane (150zl/puszka), to jest ten preparat za ktory nfz sciga pediatrow zeby oddawali kase za niesluszną refundacje wiec szukam odwaznego gastrologa ktory da mi zaswiadczenie ze dzidzia ma ciężką postac alergii na BMK. Wtedy jest na ryczalt za kilka zl…
Na chrzcie była aniołem!! Chociaz ksiądz nie żałował wody i zmoczył cały kaptur kurteczki i becik 🤣
A jak u Ciebie? Kiedy planujesz sie rozpadać na 2?
Alez ona juz urosla!!! fantastycznie!
Dramat to NFZ. nie mam
slow, ale wierzę, że znajdziesz rzetelnego lekarza, który nie boi sie biurokracji.
Myslę, ze na początku grudnia moge nyc juz w blokach startowych z torbą, ale to może potrwać do polowy grudnia:-) Czekam
cierpliwie z maluszkiem, a on uprawia gimnastykę w brzuchu 8-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry