Hej dziewczyny. Powiecie mi jakich suplementów używacie na codzień ? Ja tylko witaminy falvit mama od 3 lat już w sumie i chrom … Nie chodzi mi o podniesienie jakości komórek bo przy tym amh nawet lekarz mówił ze to nic nam nie da, ale tak ogólnie, żeby organizm był odpowiednio przygotowany na ewentualną ciąże

My za tydzień idziemy na urodziny do moich siostrzenic, wiec dziś siedzę dzień na przeszukiwaniu książek dla siostrzenicy która jest molem książkowym, zapytałam jej ostatnio jakie chce dostać i wysłała mi 30 pozycji

także mam w planach zrobić jej przyjemność i kupić wszystkie, ale jak wrzuciłam je do koszyka na Empiku to wyszła kwota prawie 800zl

dlatego chce przysiąść i przeszukać olx. Podzielę je na pół i polowe dostanie na urodziny, a polowe na święta. Może jakieś używane w dobrym stanie znajdę i zaoszczędze trochę

Właśnie to są te listopadowo- grudniowe wydatki, ale lubię rozpieszczać dzieci siostry, szczególnie gdy wiem, że sprawie im przyjemność. Oczywiście nie wspomnę ze najlepiej kupuje mi się ciuszki dla najmłodszego

Spokojnej Niedzieli