reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

in vitro z komórką dawczyni

Kasia!!! Ale siedziałaś cicho!!! A ja tu myślałam że sama jestem a Ty miesiąc przede mną!!! No gratuluję! Będziemy mieć chłopaków majowo czerwcowych 😀 cudownie!
No wyszłam z ukrycia 😃
No ja mam Termin na koniec maja
Ale poród ma być 2 tyg wcześniej przez cukrzycę
Więc obstawiam poród do 15 maja

reklama
Super gratulacje!!
Extra, że powoli wszystkie staraczki będą Mamami :)
Moja Diablica właśnie kończy chorować na bostonkę, wygląda jak salamandra, nie życzę nikomu… nie sądziłam, że będę tęsknić za powrotem do pracy 🤣🤣

Długo. U nas objawy to były wrzody w jamie ustnej. Takie jakby afty. I bąble na podeszwie stóp. Palce u nóg i rąk schodziła skóra i paznokcie. Ze 3 czy 4 mce wychodziła z tego.

Długo. U nas objawy to były wrzody w jamie ustnej. Takie jakby afty. I bąble na podeszwie stóp. Palce u nóg i rąk schodziła skóra i paznokcie. Ze 3 czy 4 mce wychodziła z tego.
No wlasnie i to jest typowy przebieg. U nas rozpoznali bo podobno miala typowe zmiany w jamie ustnej. Ale poza tym grudkową wysypkę na rękach i nogach, ktora przeszła w drobne pęcherzyki a potem strupki. Na buzi zlewna czerwonoplamista, schodzi łuszcząc sie. Na podeszwach i paluszkach nie ma nic.

No wlasnie i to jest typowy przebieg. U nas rozpoznali bo podobno miala typowe zmiany w jamie ustnej. Ale poza tym grudkową wysypkę na rękach i nogach, ktora przeszła w drobne pęcherzyki a potem strupki. Na buzi zlewna czerwonoplamista, schodzi łuszcząc sie. Na podeszwach i paluszkach nie ma nic.
Jak tam Ania? Już zupełnie zdrowa?

reklama
Tak, dzieki ze pytasz. Oczywiście nie licząc kataru, odkad poszla do żłobka 🤣 a Ty jak się czujesz i rośniesz???
To dobrze ze już ok. Trochę odetchniesz 😀
Ja dobrze. Mój brzuch wygląda na razie jakby był gruby a nie ciążowy 😉 ale rośniemy!
@Kasialucky Ty to już pewnie masz ewidentnie ciążowy brzuszek co? Śpisz już z poduszka ciążowa?

Do góry